Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

decompile ex4 to mq4

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • decompile ex4 to mq4

    aku sedang belajar bahasa mql utk meta trader then discover 1 cara utk pecahkan code ex4. sesapa yang perlukan bantuan utk decompile file ex4 kepada mq4, bole la letak file tu kat sini yek. aku nak test. tapi tak jamin sukses, kalo nak cuba, bole try letak kat sini

    biasanya file2 ex4 ni ialah protected indicator dan EA yang besenya berbayar dan besenya lagi setakat ni aku tak penah jumpa software yang boleh baca direct bahasa ex4 ni

    FYI, aku penah jumpa org lain tawarkan servis ni dan kebanyakan berbayar
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!
Working...
X