Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teknik Si Putih Beranak 4

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Teknik Si Putih Beranak 4

    Kongsi sahaja.. dengan pemorex ehoza..
    aku start dengan makan sesikit(teknik scalping).. try teknik minachi.. tapi macam tak berapa sesuai ngan jiwa aku...

    okeh.. ni teknik ni baru aku try and error.. dengan 5 indi..
    Teknik ini dinamakan sempena kucing putih yang merayu-rayu di pintu si bidan terjun(aku dan fit) untuk penyediaan kucing itu bersalin... Alhamdullillah.. murah rezeki membantu binatang..

    apa indi yang anda perlukan? khas untuk pengguna marketiva sahaja..

    • MACD(12,26,9)
    • Bollinger Band(Period 20)
    • Moving average(Period 20)
    • Linear Regression(Period 20)
    • Parabolic SAR

    default.. tiada perubahan..
    untuk pengguna celcom 3g.. anda dinasihatkan berhati-hati..(diatas pengalaman penulis) kenkadang marketiva dc sahaja.. membuatkan anda menggelabah tak tentu hala..kenkadang rugi..

    penjelasan teknik ada didalam gambar.. ntahlah.. kalau ada teknik sapu bersih dalam ranging punya fasa bagi tahu ya.. terima kasih..
    sekarang dah faham.. terima kasih sifu-sifu semua..

  • #2
    Penjelasan yang sangat baik

    sangat berguna untuk pemula dan bisa di praktekkan secara langsung

    Comment


    • #3
      Saya biasa pakai semua indi tu kecuali MACD. Ok gak teknik ni. Saya combine dengan pengetahuan basic candlestick dan support n resistance.

      Comment

      Working...
      X