Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse

Post in the correct section or you will be BANNED

Please make your post in the correct section

Please ensure you know how to differentiate between Virtual and Digital Product with Affiliate

if you are promoting somebody else digital product, it falls into Affiliate category

Don't hit and run after creating your thread. Please provide your after sales support or answer any inquiry.

Failing to do so will result in user will not be interested with your thread
See more
See less

Laman web AdSense Auto pilot

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SELLING] Laman web AdSense Auto pilot

    “Make Money Online, Make Money From Home! Here's your chance to make $40,000 per month from this Website by being lazy.”

    “Wanna find out how I, by being lazy make $40,000 per month (yep that's 40 thousand USD) every month from my Website?”

    “I won't just tell you how to make money online, I will give you the exact website I use so you can copy me.”


    PS. Dipetik dari laman jualan Mr. Adam Carn “www.adsensebig.com

    = = = = = = = = = =

    TAWARAN TERHAD!!!

    = = = = = = = = = =

    Pemberitahuan:

    Laman web founder “AdSenseBig” (Adam Carn) - http://www.adsensebig.com/
    Terpulang kepada anda untuk mendapatkan sistem ini melalui founder ataupun melalui kupon saya. Ianya 100% sama.

    = = = = = = = = = =

    Kini... Pendapatan PULUHAN RIBU sebulan di internet BUKAN lagi mustahil! “AdSense Big” Dilancarkan melalui pembelian BERKUPON. Anda PASTI mampu miliki sistem penjanaan AdSense terhebat di dunia ini sebentar lagi!!!

    Harga BIASA sistem “AdSense Big” adalah $297 (Adam Carn) - http://www.adsensebig.com/
    Harga PROMOSI daripada pemilik sisitem “AdSense Big” adalah $97 (Adam Carn) - http://www.adsensebig.com/
    Harga KUPON (melalui saya), hanya $29 / RM97 SAHAJA!
    Harga KUPON (kepada 20 yang terawal) (melalui saya), hanya RM63 SAHAJA!

    1 USD = 3.30 MYR
    297 USD = 992.60 MYR
    97 USD = 324.20 MYR

    Dengan kupon yang ada pada saya. Anda JIMAT sebanyak RM227.20. Ya! Dengan $29 / RM97 anda sudah dapat sistem terhebat ini.

    TETAPI…

    Jika harga ini masih lagi terlalu mahal buat anda, sila berbincang dengan saya di 0197479364 sekarang, saya akan bantu anda untuk mendapatkan tawaran pembelian yang tidak membebankan anda, tidak ada sebab untuk anda melepaskan peluang ini!!!. Jangan jadikan harga sebagai penghalang, hubungi dulu baru tahu!. (terhad kepada 20 kouta kupon SAHAJA)

    Hanya RM63 / SAHAJA kepada 20 orang pembeli yang terawal!

    Hubungi saya di 019-7479364 untuk mengetahui status kouta yang tinggal. Jika anda terlepas kouta, anda perlu membeli “AdSenseBig” dengan harga RM97.

    = = = = = = = = = =

    Salam sejahtera saudara yang dihormati..,

    “Pernahkah anda MERASA pendapatan tetap dari Google AdSense? Bolehkah anda mendapatkan RM100, RM200, RM300 atau lebih dalam 1 hari? (Ya! Satau hari) Bayangkan berapa yang anda akan peroleh dalam 1 bulan,. Apabila berulang-ulang akan menjana pendapatan bulanan untuk ANDA!”

    Pendapatan ini memang benar-benar GILA!!! Tidak percaya? Sila lihat segala bukti pendapatan dari pemilik sistem “AdSenseBig” oleh Mr.Adam Carn di laman -http://www.adsensebig.com/

    “AdSenseBig” adalah yang terbaik untuk anda, bukan formula-formula big IM Malaysia atau gandakan ringgit.. what so ever, yang sebenarnya meraih keuntungan pembelian ebook dari anda semata.

    Anda MAHU atau TIDAK?

    KALAU NAK BERJAYA, TIRU ORANG YANG DAH BERJAYA SAHAJA!

    Pada mulanya memang saya kurang percaya!
    Tetapi apabila saya mula membaca testimoni daripada Internet Marketer Mr. Adam Carn yang diberikan di laman web beliau, saya yakin yang ini merupakan satu-satunya sistem terbaik menjana pendapatan melalui AdSense yang MESTI anda miliki pada hari ini.

    • Bagaimana untuk mendapatkan sistem menjana pendapatan sebanyak $40,000 sebulan melalui AdSense (Ya! Tentulah 40 ribu USD) setiap bulan dari sistem website/laman web anda seperti yang digunakan oleh Mr. Adam Carn, semuanya dibongkarkan oleh beliau. Cara kedua adalah lebih mudah dan menguntungkan.

    • Anda tiru seperti beliau (Mr.Adam Carn), hanya lancarkan sistem ini sahaja!. Anda hanya perlu mencari domain name dan hosting sendiri sahaja, (banyak di Malaysia ni, tinggal dapatkan ini sahaja!). Jika ini anda tidak mahu, lupakan sahaja sistem ini, teruskan kerja 9 - 5 anda macam biasa.

    • Anda tidak perlu mengawalselia, mengemaskini atau mengubah sistem ini. Sistem “AdSense Big” adalah satu-satunya sistem yang “membenarkan” ada menjadi malas kerana berciri automatik dan Auto-Pilot. Masa anda tidak akan terganggu dengan sistem ini.

    = = = = = = = = = =

    Jaminan 100%

    “If for any reason you are not happy with your new site and you think it sucks, let me know and I will refund your money. You have a 30 day money back guarantee” –Adam Carn

    - http://www.adsensebig.com/

    = = = = = = = = = =

    Jadi... jangan lepaskan peluang ini.

    Pesan sekarang!!! Segera menikmati puluhan ribu ringgit dari Google AdSense sekarang!

    Ya! Dengan RM97 / $29 USD anda sudah dapat sistem terhebat ini.

    TETAPI…

    Jika harga ini masih lagi terlalu mahal buat anda, sila berbincang dengan saya di 0197479364 sekarang, saya akan bantu anda untuk mendapatkan tawaran pembelian yang tidak membebankan anda, tidak ada sebab untuk anda melepaskan peluang ini!!!. Jangan jadikan harga sebagai penghalang, hubungi dulu baru tahu!. (terhad kepada 20 kouta kupon SAHAJA)

    Hanya RM63 / SAHAJA kepada 20 orang pembeli yang terawal!

    Hubungi saya di 019-7479364 untuk mengetahui status kouta yang tinggal. Jika anda terlepas kouta, anda perlu membeli “AdSenseBig” dengan harga RM97.

    Tempoh penghantaran antara 24 hingga 72 jam bergantung pada kelajuan penyemakkan kupon dari Adam Carn. (Biasanya kupon-kupon saya akan menerima maklum balas bawah 12 jam)

    So, Macam mana?

    ikhlas,

    Zazali Nordin

    Jika saudara berminat bolehlah membuat bayaran sebanyak RM97 atau RM63 (kouta) ke akaun berikut:

    NO TEL: 0197479364
    NO AKAUN: 151155622267 (MAYBANK)
    NAMA: ZAZALI NORDIN

    Emailkan butiran pembelian anda seperti berikut:

    NAMA:
    NO TEL:
    EMAIL:
    JENIS BANK:
    TARIKH BAYARAN:
    WAKTU BAYARAN:

    dan hantar ke alamat email berikut:

    Email: [email protected]

    Selepas bayaran saudara disahkan, saya akan memberikan link untuk download sistem “AdSenseBig” dalam tempoh 24 jam hingga 72 jam kerana saya perlu menunggu validasi daripada Mr.Adam Carn… (Biasanya kupon-kupon saya akan menerima maklum balas bawah 12 jam) sebarang pertanyaan saudara bolehlah menghubungi saya melalui email ini…

    Email: [email protected]

    atau hubungi saya di 0197479364 (bertanya status kouta sahaja)

    = = = = = = = = = =

    Peringatan:

    Akhir-akhir ini banyak berlaku penipuan dalam urus niaga melalui internet. Hak anda sebagai pengguna adalah dilindungi undang-undang. Berhati-hati ketika menjalankan urus niaga.

    = = = = = = = = = =

    PS. "AdSense Big" Review:
    Saya sendiri menggunakan "AdSense Big" untuk pendapatan AdSense saya. Apa yang anda dapatkan adalah sebuah website siap pakai. Website berjalan secara automatik, anda tidak perlu buat apa-apa. Saya sudah mencuba dan itu sudah membawa di sekitar $2,200 bulanan dari Google. Saya benar-benar berpuashati.
    Thank you for your time:
    Adam Carn ,
    PS. Even a monkey can set this adsense website up. All instructions are given with the site which you receive as a download link as soon as you make the payment. You can setup your first "out of the box" style website within minutes of purchasing. And with my promotion methods you can start making money online almost instantly.
    PPS. Remember you get a 30 day money back guarantee, what more do you want? Blood?
    == = = = = = = = = =

    Makluman kepada anda semua, saya akan menghentikan jualan sistem “AdSenseBig” apabila saya sudah menggunakan kesemua kupon saya. Saya akan maklumkan kepada anda semua jika saya terpaksa menghentikan jualan. Bagaimanapun anda masih boleh mendapatkan sistem ini BUKAN melalui saya, di laman web Mr. Adam Carn pada harga PROMOSI daripada pemilik sisitem “AdSense Big” adalah $97 / RM297 - http://www.adsensebig.com/
    hyprobulksms, hyprobulksms scam, hyprobulksms haram, hyprobulksms penipu, Affiliate Program Review

  • #2
    Status kouta yang tinggal

    Kouta yang tingal sekarang masih ada untuk 19 orang pembeli.

    Bertindak skarang, lancarkan sistem ini dan nikmati limpahan wang AdSense anda.

    Pesan sekarang! Hanya call saya akan dapat tawaran harga yang terendah.
    hyprobulksms, hyprobulksms scam, hyprobulksms haram, hyprobulksms penipu, Affiliate Program Review

    Comment


    • #3
      So bli kupon, daftar, dapat laman web dan promote laman web.. kan?

      kuota ada lagi ke bro?
      =.=

      Plus ada bukti pembayaran yg leh dikongsikan~
      Ko kan da join.. =.=
      Last edited by bearboss_8; 22-03-2010, 08:30 AM.
      $10 for 1 Click~ 5-7 Click a day (average)!

      Comment


      • #4
        boleh tak tunjukkan sedikit bukti kat sini saudara sharemalay?
        boleh juga share2 dgn member2 ehoza, saya pun ada minat juga dengan benda ni, tq..

        Comment

        Working...
        X