Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please read here before advertise

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMPORTANT] Please read here before advertise

    jika anda berfikir untuk menjual barang2 melalui internet (di section ini), sila pastikan barangan yang ingin dijual ialah IT Based

    ini kerana saya memerhatikan ramai yang membuka thread menjual barang tidak kena pada tempatnya sedangkan section khas sudah disediakan

    contohnya Rayban, sebenarnya di bawah section Home & Lifestyles

    pen skodeng sebenarnya di bawah section Computers & Electronics

    dan bermacam2 lagi kesilapan.

    saya telah mengalihkan sebahagian besar thread2 yang silap tempatnya

    contoh thread yang btol di section ini seperti

    Majalah IM 13 - Blog dan Pro Blogging
    Otai Download: Kaedah & Strategi Muat Turun Percuma
    Rapidshare Premium Account (New Year Promotion
    39 Senjata Rahsia Adobe Photoshop
    Last edited by apect; 17-05-2009, 12:40 PM.
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    boss ape kate section advertisement tu
    kene vip member bgu bole post
    xpon kene lebeh beberape post bru bole bkk thread kat ctu
    PO List - SIC Vol 57 Kamen Rider W,MG Gundam Astray Red Frame Kai,MG Sazabi,MG Hi-V Gundam,HG Bear Acguy,HG Super Custom Zaku F2000
    WIP - MG Gundam Astray Blue Frame Second Revise

    Comment


    • #3
      nk jual senjata api pom blh ke?

      Comment


      • #4
        Originally posted by sonicyouth View Post
        nk jual senjata api pom blh ke?
        Legal biz only, klu nak illegal ada yg masuk ke dalam nanti.

        Comment


        • #5
          boleh kalu nk jual..tp ko kena gtaw kastam dlu...
          saper nk jual threaD kena bnyk kan bagus....bisness free kat site org..mna nk dapat...

          kasik la habuan sket utk ehoza...nie yg jual acc rapid pown xder nk sedekah acc yg free utk ehoza...
          nk untung sndri je...kasik la commisen kat ehoza same

          Comment


          • #6
            Originally posted by hackers View Post
            boleh kalu nk jual..tp ko kena gtaw kastam dlu...
            saper nk jual threaD kena bnyk kan bagus....bisness free kat site org..mna nk dapat...

            kasik la habuan sket utk ehoza...nie yg jual acc rapid pown xder nk sedekah acc yg free utk ehoza...
            nk untung sndri je...kasik la commisen kat ehoza same
            bro,dlm dunia ni payah nk dpt benda free.toilet pun byr.air kosong pun byr.ni dulu ada thread utk sapa yg post da lebih 500 dpt account free.aku antara org tu.masuk sini
            sigpic

            Comment


            • #7
              huhu... tuan, kalau software camne tuan..? betul ke cni tempatnya..? huhu..sorry y org baru.. byk nk kna bljr.. :)

              Comment


              • #8
                Originally posted by maju mantap View Post
                huhu... tuan, kalau software camne tuan..? betul ke cni tempatnya..? huhu..sorry y org baru.. byk nk kna bljr.. :)
                :salam:

                Jika nak menjual software, boleh diiklankan di Computers & Electronic.

                Comment


                • #9
                  klu saper2 boleh advertise banyak lah spammers amik kesempatan! :)
                  khas untuk anda yang kurus sahaja! http://maugemuk.com

                  Comment

                  Working...
                  X