Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isteri2 Ku.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Isteri2 Ku.

    hehehe nie aku bukak topik kat sini nie sebab pc aku banyak habuk.so aku nak cleaning pc.xsalah kan posting ni kann?hobi gak.


    Nielah harta yg pling aku sayang.
    Attached Files
    http://www.speedtest.net/result/455586042.png

  • #2
    hargenye pon Mantop~.all semua aku dah MOD.cuma Acer Predator tu jekk lom MOD agik.
    hehee

    GAMERS.
    http://www.speedtest.net/result/455586042.png

    Comment


    • #3
      teman ni buta IT...
      TT ni pakai proc apa ek...??:confused:
      [WTS] Ayam Brand T-Shirts...
      [WTS] Batu Serai 100% Ori...
      [WTS] Mirror Screen Protector...

      Comment


      • #4
        Originally posted by 1997 View Post
        hargenye pon Mantop~.all semua aku dah MOD.cuma Acer Predator tu jekk lom MOD agik.
        hehee

        GAMERS.
        hehehehe..berape perabis bende tue
        KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH ! BLUE.BLOOD.DIE !

        Comment


        • #5
          pada tuan tanah ..leh bagi info ttg isteri anda bleh??

          n klau nk smbung joystik at pc pkai per hehe??

          anta nie kurang didikan it hehe
          A few thing first..Sorry if i sounded offensive,i'm just speaking my mind. :) I'm no better than you,even if i am(maybe)..i dont even care coz were still the same :) On the lighter side..a quote from a favourite actor

          Julian: "Does anybody else have the heebee-jeebees?"

          Comment


          • #6
            bro, casing predator 2 tolak kat aku, leh? :p

            Comment


            • #7
              perghhh...dah macam transformers dah aku tgk pc ko tuh...menarik gilooo...? gud job brooo....:D:D

              @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
              ---------------------klik jer kat web nie---------------------
              KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

              Comment


              • #8
                gempak nie....
                kos wat PC nie je boleh cover mas kawen teman nk nikah pasha sandha kot.....
                [WTS] Ayam Brand T-Shirts...
                [WTS] Batu Serai 100% Ori...
                [WTS] Mirror Screen Protector...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by zeal_tech View Post
                  gempak nie....
                  kos wat PC nie je boleh cover mas kawen teman nk nikah pasha sandha kot.....
                  ekekekeke....boleh jd isu hangat tue....PC jd mas kawin artis :::::::gelak guling:


                  Comment


                  • #10
                    hahah..nape gmber kedua ngn ketiga lain...???
                    slot ram lain la bro..
                    ke ada 2 bijik pc?

                    Comment


                    • #11
                      oit..apsl pc ko power sgt ni?

                      Comment


                      • #12
                        bro, yg pc 2 main board tu mcm ner ko wat... aku terkesima nengok...

                        "Mata boleh
                        BERZINA dgn melihat, lidah boleh BERZINA dgn bercakap, tangan boleh BERZINA dgn berpegangan,
                        kaki boleh
                        BERZINA dgn berjalan ke tempat maksiat. Hati pula boleh BERZINA dgn merindui, mengingati dan membayangi si dia."
                        -[HR Bukhari dan Muslim]-

                        Comment


                        • #13
                          perghhh..

                          dah mcm robot nieh...

                          tkot plak ak nengok nyer..
                          http://img510.imageshack.us/img510/231/20090bt7.gif

                          LIVERPOOL'S FAN??
                          "yOu'LL NeVer wALk ALONe"
                          cLick hErE!!

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by bul4t View Post
                            bro, yg pc 2 main board tu mcm ner ko wat... aku terkesima nengok...
                            bukan pc 2 mainboard ar bro..tu mainboard support 2 processor tu.

                            bro..tool free slider nmpk nyer ader lebih..tolak kat aku..aku pnye ilang ler.. :))

                            Comment


                            • #15
                              hohohoh... gile ahhh...
                              cam transformer...
                              err... agak2.. kan... kalo awek ngan pc...
                              ko pilih mane eh..?? :D:D

                              Comment

                              Working...
                              X