Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Duit kertas RM10 lama

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [BUYING] Duit kertas RM10 lama

    Salam Guys...

    Hari ni saya ada berita baik punyer utk kengkawan... Ok, straight to the point >>> Saya nak bagi RM3,000 pada sesiapa yg sanggup nak tukar duit RM10 dengan saya...!

    Hmmm...Bunyi macam tak logik kan, tapi ni ialah realiti..! Saya bukan main-main... Saya bukan nak ajak melabur, hype, MLM atau seumpamanya.

    Baiklah, macam ni.... Saya ni adalah salah sorang penggemar mengumpul duit2 lama. Sekarang ni saya sedang mencari duit 10 ringgit yg rupa dia macam ni:-




    Kalau boleh saya nak yg bertulis 'SE-PULUH RINGGIT' atau 'SE-PULOH RINGGIT'. Bukan 'SA-PULOH RINGGIT'. Yg penting tulisannya ada "SE-" di depan.

    Dan juga imej bayangan dalamnya ada gambar raja bukan gambar harimau...

    BNM telah menggunakan sistem ejaan “SE-PULUH” dalam percetakannya pada pada 16 Ogos 1972 tapi masih mengekalkan reka bentuk wang kertas yang sama spt di atas.

    Jadi, sesiapa yg ada duit tu sila hubungi saya ASAP. Atau pun, saya harap kawan2 boleh tolong cari dapatkannya. Barang sesiapa pun yg dapat jumpa/ada duit tersebut, saya akan bayar dengan harga RM 3,000 CASH...!

    Kalau ada banyak not yg macam ni lagi bagus sebab saya juga akan bayar lebih lagi...

    Apa pun, sila hubungi saya melalui PM @ email: [email protected]
    http://tutorialnewbie.com/blog

  • #2
    uiks.. kahar dah ada geng.. hehehe..
    Lelaki + Hensem = LengSem
    Pandai + Tampan = Pandan

    LengSem + Pandan = Lee Dan. So panggil aku Lee Dan ok?

    Comment


    • #3
      klo la aku ade
      aku up nk 5k
      hahaha

      Comment


      • #4
        fuhh..camner ak bleh xde plak nih..:D
        -peace from me to you-

        Comment


        • #5
          kalau saper2 ada boleh PM saya atau email kat saya [email protected]
          http://tutorialnewbie.com/blog

          Comment


          • #6
            klaulah aku ader.............::toosad::::toosad::::toosad::
            >>>

            Comment


            • #7
              Originally posted by zamreda View Post
              klaulah aku ader.............::toosad::::toosad::::toosad::
              bro boleh cari dengan sape2..kawan2 bro ke..rezeki bro la kalau dapat..saya bagi RM3000 cash
              http://tutorialnewbie.com/blog

              Comment


              • #8
                Originally posted by Faiz Shafie View Post
                bro boleh cari dengan sape2..kawan2 bro ke..rezeki bro la kalau dapat..saya bagi RM3000 cash
                Nice bro. Kalau rajin, share lah ngan kitorang gambar2 duit lama dlm koleksi ko, syok gak tgk koleksi2 mcm ni...


                Click for Malaysia: http://www.clickclickclick.com/


                Comment


                • #9
                  rasa mcm pernah nampak iklan ni kat forum sebelah.. tak silap dia ofer rm10K..
                  Bakal Pengantin & Suami Isteri Sahaja!!! 18SX
                  Cek Pertama RM4700 & Peluang Melancong FREE!!!
                  SmS masuk dapat RM20..
                  Buat Perniagaan Dari Rumah
                  Agent Prepaid Terhebat!!!

                  Comment


                  • #10
                    Hobi yg bagus dan menguntungkan.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Neo5 View Post
                      Hobi yg bagus dan menguntungkan.
                      mmg untg smpn brg lme
                      harga mkin naik klo simpan

                      Comment


                      • #12
                        aku berani bayar RM4K.....tawaran ini tiada penghujungnya....he3
                        http://www.rm20segera.com/?r=tokdor (18SX)

                        Comment


                        • #13
                          alamak...
                          bru jew gne nie tuk bli twisties n aiskrem conneto smlam...
                          hehehe...
                          rugi aku....::ketukdinding::::ketukdinding::

                          Comment


                          • #14
                            xde saper2 jumpa ke??
                            http://tutorialnewbie.com/blog

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Faiz Shafie View Post
                              xde saper2 jumpa ke??

                              kasi tunjuk la koleksi anda :D

                              Comment

                              Working...
                              X