Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

For those who love music..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • For those who love music..

    Duncan , a bright individual finds a whole new perspective on life when he join the Malaysian Philharmonic Youth Orchestra (MPYO), a full symphony orchestra composed of the most talented young musicians in Malaysia. Learn about his journey as he talks about how the MPYO changed his life and watch as he delights members of the audience with his musical prowess.


  • #2
    sy sangat meminati orkestra ni.. sangat kagum dengan persembahan secara live macam ni..

    Comment


    • #3
      cantik dan besar sungguh dewan ni.. bestnye... kalau ada tiket free sy pun nk juga pergi..

      Comment


      • #4


        da macam kat luar negara pun ada aku tngok.. cantik sangat.. ::dansa::

        Comment


        • #5
          wow.. tersergam indah .. memukau mata yang memandang..

          aku ada baca artikel pasal dato siti nk buat konsert kat sini hujung tahun ni.. tak tahu jadi ke tak...

          artis/Siti_Nurhaliza_Ke_Dewan_Filharmonik_Petronas.html

          Comment


          • #6
            wow.. tersergam indah .. memukau mata yang memandang..

            aku ada baca artikel pasal dato siti nk buat konsert kat sini hujung tahun ni.. tak tahu jadi ke tak...

            http://www.gua.com.my/berita-artis/S..._Petronas.html

            Comment


            • #7
              Originally posted by haykal View Post
              sy sangat meminati orkestra ni.. sangat kagum dengan persembahan secara live macam ni..
              setuju...orkestra lagi best dari recording..

              Comment


              • #8
                Originally posted by shahzaman View Post
                cantik dan besar sungguh dewan ni.. bestnye... kalau ada tiket free sy pun nk juga pergi..
                tiket free? kena menang peraduan la kalau nk dapat tiket free... ::hentakkepala::

                Comment


                • #9
                  Originally posted by williamsimon View Post


                  da macam kat luar negara pun ada aku tngok.. cantik sangat.. ::dansa::
                  dewan kita pun mmg setaraf dengan dewan kat luar negara tu.. macam kat albert hall.. ::listentomusic::

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by manksi View Post
                    wow.. tersergam indah .. memukau mata yang memandang..

                    aku ada baca artikel pasal dato siti nk buat konsert kat sini hujung tahun ni.. tak tahu jadi ke tak...

                    artis/Siti_Nurhaliza_Ke_Dewan_Filharmonik_Petronas.html

                    kalau jd mmg best.. mesti ramai yang datang.. dah lama Siti tak buat concert..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by manksi View Post
                      wow.. tersergam indah .. memukau mata yang memandang..

                      aku ada baca artikel pasal dato siti nk buat konsert kat sini hujung tahun ni.. tak tahu jadi ke tak...

                      http://www.gua.com.my/berita-artis/S..._Petronas.html
                      sampai dua post ko bg ni.. hahaha..salah edit ke? ::lazy::

                      Comment


                      • #12
                        Wow!!! Amazing video! You know strange fact, the older I get , more classical music appears in my playlist

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by VillieZ View Post
                          Wow!!! Amazing video! You know strange fact, the older I get , more classical music appears in my playlist
                          I have the opposite situation. The older I become, classical music disappears from my playlist because of music school

                          Comment

                          Working...
                          X