Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koleksi gitar aku..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Koleksi gitar aku..



    Guitar Ibanez yang aku guna bila boring kat Office aku..


    Then Guitar Kapok.. merupakan guitar pertama yang aku beli masa tahun 1991..
    Kaler tu merupakan design pertama kat Malaysia masa tu.. aku upah orang buat..
    A mind trouble by doubt cannot focus on victory

    click down here to hear my creativity
    Soulwagon

  • #2


    Gibson Les Paul Standard..




    Sedang melempiaskan nafsu dengan guitar..
    A mind trouble by doubt cannot focus on victory

    click down here to hear my creativity
    Soulwagon

    Comment


    • #3


      PRS 20th Anniversary Edition..
      Banyak burung beterbangan pada fret dia..

      Last edited by tsunamizu; 12-10-2008, 11:38 PM.
      A mind trouble by doubt cannot focus on victory

      click down here to hear my creativity
      Soulwagon

      Comment


      • #4


        Gaya seorang pemain guitar hampes.. <<<--- aku setuju!!! - joney -
        Dengan PRS aku.. eheh..



        Lagi gaya hampes.. <<<--- aku setuju lagi!!! - joney -
        Last edited by joney; 21-10-2008, 03:32 PM.
        A mind trouble by doubt cannot focus on victory

        click down here to hear my creativity
        Soulwagon

        Comment


        • #5


          70's Series Fender..
          Beli awal tahun ni..




          Aku tak beberapa suka main guitar ni..
          sebab nampak hodoh..
          Tapi Original Stratocaster tu.. dari USA..




          Walau dia hodoh.. tapi dialah yang paling aku sayangi..



          Dah jadi ibarat isteri..
          di jaga dengan rapi..
          A mind trouble by doubt cannot focus on victory

          click down here to hear my creativity
          Soulwagon

          Comment


          • #6
            aku pon ader jugak

            my kapok tahun 85 dengan fender.
            >>>

            Comment


            • #7


              Di antara peralatan Effect untuk Rock..

              A mind trouble by doubt cannot focus on victory

              click down here to hear my creativity
              Soulwagon

              Comment


              • #8
                Originally posted by zamreda View Post
                aku pon ader jugak

                my kapok tahun 85 dengan fender.
                Fender Squire Strat..
                A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                click down here to hear my creativity
                Soulwagon

                Comment


                • #9
                  thanks, da lama aku nak tengok koleksi gitar korang ni, baru hari ni tercapai..:67:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tsunamizu View Post


                    Guitar Ibanez yang aku guna bila boring kat Office aku..


                    Then Guitar Kapok.. merupakan guitar pertama yang aku beli masa tahun 1991..
                    Kaler tu merupakan design pertama kat Malaysia masa tu.. aku upah orang buat..
                    aku baru darjah 2 masa ko beli tu..

                    wahhh...tuanyer ko nih..

                    Comment


                    • #11


                      Ini Gibson Custom.. Sama ngan yang B.B King guna..
                      Yang ni aku dah jual sebelum raya baru ni..
                      Sedih.. tapi nak buat camne..



                      Sempat main sebelum jual..






                      Rindu lak rasanya...
                      A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                      click down here to hear my creativity
                      Soulwagon

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by kimmy_ky View Post
                        aku baru darjah 2 masa ko beli tu..

                        wahhh...tuanyer ko nih..

                        sabor je lah..
                        memang aku main guiter dari kecik lagi..
                        tapi sampai hari ni tak pandai-pandai..
                        A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                        click down here to hear my creativity
                        Soulwagon

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by kimmy_ky View Post
                          aku baru darjah 2 masa ko beli tu..

                          wahhh...tuanyer ko nih..


                          kimmy darjah 2 tp dia baru nak belajar jln...:))
                          My Flickr

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tsunamizu View Post
                            Dah jadi ibarat isteri..
                            di jaga dengan rapi..
                            erk.. mana de org simpan isteri, isteri org pakai la:gelak guling:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by untouchable View Post
                              erk.. mana de org simpan isteri, isteri org pakai la:gelak guling:
                              Isteri yang ni.. aku ajak main yang dia tahu.. :))
                              A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                              click down here to hear my creativity
                              Soulwagon

                              Comment

                              Working...
                              X