Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tsunamizu Band..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tsunamizu Band..

    Salam semua..

    Beberapa minggu yang sudah, aku telah mengumpulkan beberapa otai muzik yang dah berpengalaman main muzik selama berpuluh tahun untuk dijadikan sebuah band. Dia orang ni dahulunya bermain di club house, function dan menjadi pemain muzik jemputan untuk artis-artis ternama Malaysia dan Indonesia.
    Setelah beberapa practice session yang dijalankan, aku mendapati band ni boleh pegi lebih jauh kerana kepelbagaian genre dan soul yang mereka masukkan dalam muzik mereka sangat baik..


    Oleh yang demikian, aku post jamm session yang aku rakam pada hari Jumaat yang lalu..


    download di sini:

    http://rapidshare.com/files/10369322...wagon.zip.html


    Line up:

    Tsunamizu: Manager and Guitar
    Banie: Guitar and Vocal
    Wan: Keyboardist and Vocal
    Ah Choy: Bass, Blow, Violin and Vocal
    Zack: Bass
    Fendi: Percussions
    Asma: Precussions


    Sila beri komen tentang muzik dan permainan kami.. kalau sedap tolong rekemenkan kat kawan-kawan kalau tak sedap komen kat sini..
    kalau company korang nak wat function, jangan lupa jemput kami.. artist, M.C dan peralatan A.V semua kami boleh sediakan.. kami juga ada lesen untuk buat firework show..


    Gambar ini diambil semasa charity show untuk DIC di Kuantan ..
    Attached Files
    A mind trouble by doubt cannot focus on victory

    click down here to hear my creativity
    Soulwagon

  • #2
    wa...gud skills make gud bisnes...
    LIVERPOOL'S FAN??
    "yOu'LL NeVer wALk ALONe"
    cLick hErE!!

    Comment


    • #3
      perghh...old timer tu...tsuna..ko ygb mane satu??

      Comment


      • #4
        Originally posted by spark View Post
        wa...gud skills make gud bisnes...
        ko dah dengar ke jamm session aku tu.. komen la sikit..
        lagu wajib didengar semasa surf ehoza..
        A mind trouble by doubt cannot focus on victory

        click down here to hear my creativity
        Soulwagon

        Comment


        • #5
          Originally posted by mfakhzan View Post
          perghh...old timer tu...tsuna..ko ygb mane satu??
          yang paling muda la.. baju putih tu..:105:
          A mind trouble by doubt cannot focus on victory

          click down here to hear my creativity
          Soulwagon

          Comment


          • #6
            Originally posted by tsunamizu View Post
            ko dah dengar ke jamm session aku tu.. komen la sikit..
            lagu wajib didengar semasa surf ehoza..
            b4 aku donlod ko bgtau le korang men lagu per..genre per..
            aku pon layan gak jam ni..
            LIVERPOOL'S FAN??
            "yOu'LL NeVer wALk ALONe"
            cLick hErE!!

            Comment


            • #7
              ape genre band korang ni... nak taw gak korang main pe..
              - anything happened around me

              Comment


              • #8
                aku da dengo...nk aku terus terang ker nk aku ckp tapis2?

                Comment


                • #9
                  aku sedang mendengar nih.. so far so good.:5:

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by mfakhzan View Post
                    aku da dengo...nk aku terus terang ker nk aku ckp tapis2?
                    aku lebih suka terus terang.. baru tahu kelemahan band aku..
                    A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                    click down here to hear my creativity
                    Soulwagon

                    Comment


                    • #11
                      lambatnyer pc ni mendonlod..
                      LIVERPOOL'S FAN??
                      "yOu'LL NeVer wALk ALONe"
                      cLick hErE!!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by spark View Post
                        b4 aku donlod ko bgtau le korang men lagu per..genre per..
                        aku pon layan gak jam ni..
                        Originally posted by xtau View Post
                        ape genre band korang ni... nak taw gak korang main pe..
                        kami main pelbagai genre.. biasalah.. main club kena tahu semua lagu..
                        yang aku up ni lagu jazz..
                        aku akan up lagi dari masa ke semasa..
                        sekali lagi diingatkan.. band ni baru sebulan ditubuhkan...
                        tapi setiap musician dah berpuluh tahun pengalaman main music.. sekarang tengah cari adunan yang terbaik..:5:
                        A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                        click down here to hear my creativity
                        Soulwagon

                        Comment


                        • #13
                          bro tsuna, bile nk upload lagu spain? :D

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tsunamizu View Post
                            aku lebih suka terus terang.. baru tahu kelemahan band aku..
                            aku rse drumer ada ckit lari...yg lain ok...kalo ko dengo drumer nye bit tk sama ngan yg lain...tk ikt rentak ar...aku pn bkn tau sgt...tp cm ada bnyi kureng kt ctu...tp band baru....so ble improve bro...kene jamming laa slalu...pe2 pn...congrats...:41::41::41:

                            Comment


                            • #15
                              ada band sendiri ..syabas :41:


                              Comment

                              Working...
                              X