Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jungle Tracking di area kedah/perlis

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jungle Tracking di area kedah/perlis

    nak tanya geng-geng dekat kedah/ perlis
    dekat mana best nak jungle tracking?
    kawasan yang aman tenteram tapi adventure..
    tapi jangan la suruh daki gunung jerai plak
    just nak bawak anak buat pegi jungle tracking yang adventure sket

    help me :please:
    We’ve know each other by CHANCE,
    Become friends by CHOICE,
    Still friends by DECISION,
    And when we say FRIEND FOREVER,
    That’s definitely a lifetime PROMISE!

    ............................................
    daripada aku yang bergelar lelaki
    sigpic


  • #2
    jungle trekking?! ai pantang dengar perkataan 'jungle' nih. nak ikot nak ikot! :D

    Comment


    • #3
      Originally posted by ejoy View Post
      jungle trekking?! ai pantang dengar perkataan 'jungle' nih. nak ikot nak ikot! :D
      dapat je ko bau benda-benda cam ni..:)):))
      A mind trouble by doubt cannot focus on victory

      click down here to hear my creativity
      Soulwagon

      Comment


      • #4
        anak? yg kat gambo tu nak ke jungle? ko biaq betoi anoi??

        Comment


        • #5
          Originally posted by race View Post
          anak? yg kat gambo tu nak ke jungle? ko biaq betoi anoi??
          dia maksudkan, 'anak ikan' dia kot. larikkkkkkk!!!! :))

          Comment


          • #6
            kat area taman aman anak bukit (blakang istana sultan kedah) bleh gk buat tracking tp xbrape jungle la :))


            Comment


            • #7
              mayb la.......... ikut larikkkkkkkkkk :D
              Originally posted by ejoy View Post
              dia maksudkan, 'anak ikan' dia kot. larikkkkkkk!!!! :))

              Comment


              • #8
                kat perlis ni ek...apa yer.....kat bukit cenderawasih, batu pahat (bkn kat johor yer), gua kelam, bukit lagi, wang kelian (ni g shoping...brg murah!brg murah!):)) :))
                Boikot Pembunuh Rakyat Palestin (Gaza)
                *-Ku bahagia pabila kau tiba-*
                *-Hanya cintamu yang terbaik untukku-*

                Comment


                • #9
                  Originally posted by wansha View Post
                  kat perlis ni ek...apa yer.....kat bukit cenderawasih, batu pahat (bkn kat johor yer), gua kelam, bukit lagi, wang kelian (ni g shoping...brg murah!brg murah!):)) :))
                  mau sesat la junle tracking kat situ:69:


                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tyrox View Post
                    mau sesat la junle tracking kat situ:69:
                    kat mna nk sesat....gna jer Digi....ku bersamamu:gelak guling:
                    Boikot Pembunuh Rakyat Palestin (Gaza)
                    *-Ku bahagia pabila kau tiba-*
                    *-Hanya cintamu yang terbaik untukku-*

                    Comment


                    • #11
                      brbasikal lah anoi1207..bru best :D

                      Comment


                      • #12
                        wah-wah.. macam-macam korang kata dekat aku ek..
                        sowi, offline beberapa ari ni
                        ada kenduri sket..

                        hmm, aku nak bawak student-student aku ni
                        kasi lasak sket.. balik2 motivasi
                        aku dah bosan.. aku nak bagi dia orang fizikal plak
                        dulu pernah tracking menurun gunung jerai
                        tapi ikut jalan tar je la.. tu pun nak untut kaki aku :))
                        We’ve know each other by CHANCE,
                        Become friends by CHOICE,
                        Still friends by DECISION,
                        And when we say FRIEND FOREVER,
                        That’s definitely a lifetime PROMISE!

                        ............................................
                        daripada aku yang bergelar lelaki
                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Anoi, ko cikgu ke...:confused:
                          http://www.genericviagra2015shop.com/

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by valentine View Post
                            Anoi, ko cikgu ke...:confused:
                            haah la bro?
                            skolah mana?


                            Comment


                            • #15
                              aku bukan cikgu.. tenaga pendidik je :D
                              bosan dah buat motivasi ni.. budak-budak sekarang dah terover motivasi
                              skarang ni bagi nak fizikal punya plak.. biar penat & puas hati
                              ni balik-balik kasi roti basi je.. dah basi dah budak-budak tu :D
                              We’ve know each other by CHANCE,
                              Become friends by CHOICE,
                              Still friends by DECISION,
                              And when we say FRIEND FOREVER,
                              That’s definitely a lifetime PROMISE!

                              ............................................
                              daripada aku yang bergelar lelaki
                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X