Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Menembak dan memanah

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Menembak dan memanah

    Salam..

    aku minat menembak dan memanah la. ade sesape yang berkongsi hobi yang sama dengan aku.


  • #2
    kalo CS dan seangkatan diterima x...:)):))
    Suatu Kenangan™
    ~You're a princess, one day you'll be a queen.. You must be strong if you want to be a queen~ArericH.K
    ~patah tumbuh hilang berganti memanjang...~bul4t

    Comment


    • #3
      bro, kalo CS tuh dalam game je..nak juga try yang realiti punya.

      Nama Khemoky ni pun aku guna sebab aku terer main CS, dalam tournament Kuantan tuh aku dapat no 6. cam tuh r. Itu paling best r aku dapat. No 1 dan 2 cina konker, 3 melayu, 6 aku, 7 PC Malaysia. 9 melayu. yang len cina.

      :)). aku nak men yang real punya. dapat rasa momentum menembak tuh.nak rasa gegar sikit tangan tu bila tembak, mana la tahu kan, menggeletar tangan ker..

      sesetengah orang nak pegang pistol pun dah ketar lutut, aku pun nak cuba, mane taw aku ketar lutut ke, terpelanting ke masa tembak

      Comment


      • #4
        memanah ngan menembak besh giler woo... menembak ngan paint ball, ngan peluru idup blom ad pluang lagi, huhu... aku memanah kat a famosa resort dulu.

        Comment


        • #5
          aku minat memanah jugak....memanah panah arjuna...:)):))
          >>>

          Comment


          • #6
            Originally posted by zamreda View Post
            aku minat memanah jugak....memanah panah arjuna...:)):))
            jgn demo silap panah kat kaum sejenis lak.. :)):))
            ~ Without knowledge action is useless.. and knowledge without
            action is futile.. ~


            sigpic

            Comment


            • #7
              kat sini ada menembak. tapi pakai senapang kayu yang isi peluru timah tuh. ala tembak kapur je.

              tapi aku nak rasa r pakai styer ke, m16 ker

              Comment


              • #8
                khemoky: aku biasa guna .38 sebab besa masuk kadet polis. sekarang nak apply .45 lak pistol james bond yg kecik tue...(conceal weapon)besar tapak tangan.small arm
                sebab aku mencabar sikit....


                kalau nak rasa sangat pegang pistol berlesen ko masuk sekolah menembak....ada pilihan untuk guna air rifle atau air gun ko pilih air gun....xpayah ko masuk polis atau tentera....

                sebaiknyer kalau di Penang , sekolah menembak dekat Padang Polo dekat Hospital Besar Penang...dikenakan yuran dan alat...apa nama dia Penang Shooting Kelab lebih kurang....

                setiap negeri ada kelab masing2...

                kalau permohonan lesen senjata api ko kena dapatkan kebenaran AGP, Ketua Polis Negara baru boleh...pistol lak mahal lebih kurang 8k ke atas...
                Pemakan Kacang Bendi No 1

                BOIKOT BARANGAN ISRAEL



                Comment


                • #9
                  kos belajar menembak + lesen + praktikal menembak berapa kos dia ye..

                  Comment


                  • #10
                    alaa..dah lama x main archery nih..dulu join dgn member ofis masa keje kat PJ jer dulu..skrg dh x der geng...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by kimmy_ky View Post
                      alaa..dah lama x main archery nih..dulu join dgn member ofis masa keje kat PJ jer dulu..skrg dh x der geng...
                      pandai ke memanah? leh kena target ke mcm legolas (LOTR) ? dulu join main or just join g je :D

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by ayam View Post
                        pandai ke memanah? leh kena target ke mcm legolas (LOTR) ? dulu join main or just join g je :D
                        mmg pandai ler sangat...klu x memacak kat siling..mesti menjunam ke tanah..(main kat sunway pyramid jer):71:

                        alaa...just join jer..
                        :D

                        Comment


                        • #13
                          klu nk best lagi..masuk sekolah menembak yg tertera kendalikn...
                          mmber aku dah 5 thun masuk sek tuh..
                          siap dia dah pgg shotgun,m16,ak-47,sniper ape entah..
                          aku dah lupa...
                          sbb klu tentera..sume jenis senjata dia bg try...tp pakai peluru kapur la..

                          Comment


                          • #14
                            dlu kat SBP ade archery ni
                            tp sbb aku pemalu aku xjoin
                            PO List - SIC Vol 57 Kamen Rider W,MG Gundam Astray Red Frame Kai,MG Sazabi,MG Hi-V Gundam,HG Bear Acguy,HG Super Custom Zaku F2000
                            WIP - MG Gundam Astray Blue Frame Second Revise

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by profpoyo View Post
                              dlu kat SBP ade archery ni
                              tp sbb aku pemalu aku xjoin
                              jap aku nk gelak...
                              :)) :)) :))
                              :gelak guling::gelak guling:

                              Comment

                              Working...
                              X