Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hot Air Balloon Fiesta 2010

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hot Air Balloon Fiesta 2010

    Just nak share dengan korang yang pening memikirkan ke mana nak bawak anak-anak jalan...cuti sekolah dah nak habis tapi tak sempat nak bawak jalan. Apa kata ke Putrajaya, sekarang ni pon tengah berlangsung Hot Air Balloon Fiesta 2010. Anak-anak mesti syok...macam2 bentuk belon ada...siap ada yang boleh naik lagi...rasanya kalau nak naik belon tu dewasa kena bayaq RM10 tp kanak2 tak pasti pulak. Event tu smp Ahad ni jer so weekend ni boleh lah bawak anak-anak ke sini. Untuk Keterangan lanjut layari 2nd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2010

  • #2
    menarik ni bukan selalu ade :D

    Comment


    • #3
      bkn sampai isnin ker..
      My Flickr

      Comment


      • #4
        18-21 March 2010. So sampai Ahad je...sapa yg plan nak pi Isnin tu capat tukar program tu ke Ahad. Ini kali ke-2 diadakan, yg 1st dulu tahun 2009...

        Comment


        • #5
          dah lama tak naik hot air ni..

          dulu naik pun masa kecik2.. :)

          thanks for the information
          Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

          Comment


          • #6
            haah..bru stat hr ni fiesta tu smpai ahad..
            mai dtg ptjaya mai..:D:D
            awl bln mac hr tu pn dh ade hot air balloon ni tp rmai cm xtaw..
            mostly ape2 karnival or fiesta yg dibuat kt ptjaya ni kurang promosi la..
            kdg2 org yg duk putrajaya sendiri pn xsedar ade karnival sumer..
            erk..panjang lak komen ek
            anyway..ni satu kesempatan yg korg xleh lepaskn..bkn slalu dpt tgk n nek hot air balloon kn..:D:D

            Comment


            • #7
              thx 4 da info

              Ehoza x nak ke wat lawatan ke sana beramai-ramai? hehe
              ALTITUDE CHALLENGE ATTITUDE

              Comment


              • #8




                Nampaknya kena g Ahad :D




                Darth Vader
                Last edited by Neo5; 20-03-2010, 02:51 AM.

                Comment


                • #9
                  Kita boleh ikut naik belon tu ke udara...RM10 je? Best...best... Sape yg gayat tu tak boleh naik le ye ;) Sape2 yg pegi tu share2 le experience :)
                  sigpic
                  Blog Teknologi: http://knowledgewithoutlimitation.blogspot.com/

                  Comment

                  Working...
                  X