Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

remote control MINI HELICOPTER FOR sale

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • remote control MINI HELICOPTER FOR sale

    Login | Facebook

    ni heli tu terbang nye video, dlm bilik aku,, hehe

    Login | Facebook

    alloy structure 3.5 chennal mini helicopter
    main indoor, jarak control 10 meter,masa charge setengah jam gitu,
    masa main tak lebih 10 minit, charge pakai kuasa bateri je
    ade gyroscope(auto balance)

    yg best kecik,, tahan lasak,, lampu cantik, n yg penting stabil n senang kontrol

    harga RM89 ,penghantaran percuma, bateri alkaline percuma 6 biji

    baru nye la,, takde 2nd hen,, aku test dulu ,aku setting bg naik elok,, bru aku pos,, klu nk beli,, bank in kt bank cimb or maybank aku
    klu dah bank in, pm aku ,bgtaw tarikh n masa n transaction no dan nama n alamat umah, jgn lupe no phone


    13010004020202 -ahmad abdullah b mohamad- cimb
    113015229256 -ahmad abdullah b mohamad - maybank

    klu nk tanye ppe,, pm je aku nie,,



    huhu,, korg2 tgok kt facebook aku dulu la,, nnt2 aku edit len,, hihie

  • #2
    tak ada gambar pun

    Comment

    Working...
    X