Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meh Post Link Bisnes Korang Kat Sini...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meh Post Link Bisnes Korang Kat Sini...

    actually aku dah delete semua web2 yg aku post kat sini dulu. As thread starter, aku dah bersara sebagai MLM nyer org. Aku raser mmg bukan bidang aku dan mungkin juga bukan rezeki aku pada MLM. Tapi aku menyokong usaha kawan2 sekalian yg ingin terus mencuba. Mana tahu rezeki anda adalah di dalam bidang MLM.

    Tapi perlu diingat...!!!!

    sekukuh mana pun company MLM nie, mereka akan rebah juga seperti luxor,omega trend dll. Jadi jika kawan2 mendapat keuntungan, buatlah saving sedikit sebanyak coz setiap tahun akan tumbuh bisness MLM baru. Klu dah enjoy xingat dunia, mana nak cekau duit buat rolling modal. Upline kenalah jaga downline, klu korang take care downline korang, kompom klu ader bisnes baru yg korang propose, downline korang akan follow korang jugak.

    Aku..mmg dah bersara dah pasal MLM nie. So, aku rase bidang bisnes yg patut aku ceburi adalah dengan menggunaka segala tulang 4 kerat aku nih. Aku mmg xbeberapa berjaya dalam MLM sebab tu aku mencari peluang lain.

    inilah bisnes terbaru yg aku cuba dan insya'allah akan ader sinar kejayaan suatu hari nanti: BRagrofarm activities & ads

    aku ucapkan selamat berjaya pada kawan2 sekalian...:)
    Last edited by nurhafiz; 16-11-2009, 02:16 AM.

    @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
    ---------------------klik jer kat web nie---------------------
    KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

  • #2
    Originally posted by nurhafiz View Post
    meh la post link2 bisnes yg korang wat kat sini...bleh la aku tgk2 n mana tau rezeki korang aku nak join ker...tak pon bleh jer promote ngan org2 lain...pening aku nak bukak satu2 kat tempat lubuk rezeki nie...ermmmm....xsalah kan taiko2 EHOZA semua kalau wat camnie....kalau salah...bagaitau arrr....aku wat dulu...tapi jgn la bann aku dulu...hahahahah:67:

    taiko2 EHOZA plzz inform aku kalau thread aku nie menyalahi undang2...terima kasih...

    hehe..bro nurhafiz jgn peneng2 pale lak..relax sudah..
    bleh ak rs wat cmni..xde mslh..yg xbleh msuk thread laen n post bnde xberkaitan dgn tajuk thread..
    ESPECIALLY g letak url bisnes..lg la kne nnt..
    bro letak link kt [email protected] pon ok..cam ak wat nih..
    P/S:ak bkn taiko..ak pak guard je..:67:

    Comment


    • #3
      dah selalu nampak pasal ceramic nie...kasik citer la sket...nak gaks tau..nampak menarik tuu...
      :please:

      @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
      ---------------------klik jer kat web nie---------------------
      KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

      Comment


      • #4
        Originally posted by nurhafiz View Post
        dah selalu nampak pasal ceramic nie...kasik citer la sket...nak gaks tau..nampak menarik tuu...
        :please:
        hehe..ceramic nga feymes skang ni bro..bru je msuk metro 9/10 aritu..
        bro tgk kt link ni..http://www.ehoza.com/v4/forum/mlm-di...tml#post373949

        ak xplain khas utk bro..klu xplain kt cni cm xseswai lak..xphm tnye..
        nk tgk web referral pon bleh..klik je kt gmba bwh ni..

        Comment


        • #5
          biler kiter bayar ahli rm115 pastu kena tambah lagik ler kan coz nak beli tea set tu kan...betul tak...? nie yg aper yg saya paham la kan...betul ke...?

          @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
          ---------------------klik jer kat web nie---------------------
          KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

          Comment


          • #6
            Originally posted by nurhafiz View Post
            biler kiter bayar ahli rm115 pastu kena tambah lagik ler kan coz nak beli tea set tu kan...betul tak...? nie yg aper yg saya paham la kan...betul ke...?
            yup!nak jadi ahli kne bayar RM155 seumur hidup..klu bro amek yg pakej de tea set tu tmbh lg 900..
            da btol tu bro..bln pertama byr rm900 utk pakej tea set tu dan kte dpt dua keping cek rm500,jadi total rm1000.
            kte trus dpt untung kt c2..walaupun kte x cr org kte still dpt untung..
            itu yg hebatnye marketing plan ceramic ni..bonus bkn skali tp berkali-kali..::

            Comment


            • #7
              Originally posted by MiNi View Post

              hehe..bro nurhafiz jgn peneng2 pale lak..relax sudah..
              bleh ak rs wat cmni..xde mslh..yg xbleh msuk thread laen n post bnde xberkaitan dgn tajuk thread..
              ESPECIALLY g letak url bisnes..lg la kne nnt..
              bro letak link kt [email protected] pon ok..cam ak wat nih..
              P/S:ak bkn taiko..ak pak guard je..:67:
              sejak bile jadik pak guard ehoza nih??
              cepatnye naik pangkat ek??:confused::confused:
              betul2, bole klik link sy gak...::::
              JUTAWAN CERAMIC>>> KLIK SINI

              Comment


              • #8
                Originally posted by tudung34 View Post
                sejak bile jadik pak guard ehoza nih??
                cepatnye naik pangkat ek??:confused::confused:
                betul2, bole klik link sy gak...::::
                JUTAWAN CERAMIC>>> KLIK SINI
                :gelak guling::gelak guling::gelak guling: slalu lepak kt cni je..da kureng sket kt CG tuh..
                sje nk layan forum cni lak..cni tersusun sket forum die..
                klu kt CG tu cm terabur jgk kt..xpnh nk g thread laen slaen ceramic..

                Comment


                • #9
                  hai semua ....
                  takde link nak letak...
                  Last edited by nurfitrah; 13-11-2008, 09:56 PM.

                  Comment


                  • #10
                    boleh2...thread nie mmg di buka untuk kita kongsi2 link2 bisnes kita bersama...post jer..coz nak cari n tanyer sorang2 lotih nak mencarinyer...

                    @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
                    ---------------------klik jer kat web nie---------------------
                    KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

                    Comment


                    • #11
                      bila budak u mencari pendapatan tambahan..
                      >>>

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by zamreda View Post
                        bila budak u mencari pendapatan tambahan..
                        mesti ler bro...byk duit nak pakai tu...nak beli buku, kalau sebuah 2,3 ringgit takper ni sebuah dah makan ratus ringgit...huhuuhuhu,nak fotostat,nak print,rokok...uih byk bro duit nak pakai tu...belom kira minyak moto dll...huhuhuhuhu

                        @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
                        ---------------------klik jer kat web nie---------------------
                        KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

                        Comment


                        • #13
                          bagus,usaha bro tu..tapi boleh ke bahagi masa?
                          >>>

                          Comment


                          • #14
                            haaaa....buat part time jer...jgn sampai luper nak study...maser dah abis final nie...baru ler usahakan bersungguh2...kalau dah masuk sem baru...kena tangguh dulu la...yg tinggal study tu aku tak setuju...aku bann org yg macam tu...niat kena betul bro...betul tak??

                            @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
                            ---------------------klik jer kat web nie---------------------
                            KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

                            Comment


                            • #15
                              btul tu..ko kat melaka universiti bro blaja tu nama baru apa ye?
                              >>>

                              Comment

                              Working...
                              X