Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sembang Sumbang Pasal Kereta

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sembang Sumbang Pasal Kereta

    Kalian penah bawak kete kan?

    Kat sini saya nak mintak pendapat korang tentang kereta...

    Tak kisah la kereta apa2 pun, yang penting korang penah test drive...

    So cerita skit tentang pengalaman anda tu...

  • #2
    BMW. aku penah test. mmg best. langgar lobang pun tak bergegar beb. system suspension mmg power, pickup best, pastu nampak elegan plk tu. huhuhuhuhu. jadi kesimpulannya, beli la BMW utk kepuasan memandu
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

    Comment


    • #3
      BMW compare dengan MERCE...

      Mane yang korang lebih suke??



      (gaya soalan mcm nak beli je kan? hehhe)

      Comment


      • #4
        merce lebih sesuai dipandu oleh golongan yang berusia. sng kate, pakcik2 punya style la. bmw pulak lebih kepada elegant style. kalo mcm kite yg muda2 ni bawak, mst bergaya abis la
        https://www.facebook.com/ehozadotcom
        Jom teka gambar dan menang RM150!

        Comment


        • #5
          Aku rase, kalau nak bergaye... baik bawak ferrari ke... lamborghini ke... gen2 ke... hehehheehh

          Comment


          • #6
            aku pernah bwk VOlvo (bos punya lah)..
            Suspension pun ok...Aku bawak lebih 150 km/j kat KLIA highway..
            tak rasa laju...stable jer...

            Comment


            • #7
              aku rasa pakai swift best gak..
              bntuk dh ok..
              njin pn tarak teruk..
              orang kalu keta tgk bntuk jer..
              tue yg diorang tgk dulu.
              x sport x macho..

              Comment


              • #8
                my dream car, nissan skyline GTR. aihh... bile la leh merasa nak bawak yek....
                https://www.facebook.com/ehozadotcom
                Jom teka gambar dan menang RM150!

                Comment


                • #9
                  hohohho.
                  high test ko apect..
                  kumpul duit kawon baru bleh bli tue aku rasa.
                  kalu bli skyline dulu mmg x kawin ko.

                  Comment


                  • #10
                    aku penah bawak BMW 735i.. best gile bawak, atas highway skit lagi nak cecah 200km/j..

                    stabil jer.. tak terase mende pun..

                    tp kereta impian aku... PAGANI

                    bile la aku bleh pakai... ;)

                    Comment


                    • #11
                      ramai dah merasa bawak keta mewah2...aku nie xde la bawak kete golongan macam tu...cuma bawak kete dah modified

                      wira-evo

                      berdesup spi melekat kat kerusi...hehe

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by wengtoy View Post
                        ramai dah merasa bawak keta mewah2...aku nie xde la bawak kete golongan macam tu...cuma bawak kete dah modified

                        wira-evo

                        berdesup spi melekat kat kerusi...hehe
                        ishhh.... orang skrg trend evo convert wira beb. baru la cara sket hahahaha
                        https://www.facebook.com/ehozadotcom
                        Jom teka gambar dan menang RM150!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by apect View Post
                          ishhh.... orang skrg trend evo convert wira beb. baru la cara sket hahahaha
                          klu x pun ferrari convert gen2..... btul x?

                          Comment


                          • #14
                            aku xpnh bwk keta² mewah,naik pnh lah..keta honda accord yg bru bos aku mmg best hehehe..

                            Comment


                            • #15
                              weh..korang..alang2 dah borak pasai keta ni,
                              tahu tak korang apa sbb keta aku dia punya
                              temp dia naik erkk..kdg2 baru start enjin jer dia
                              dah naik 3 takuk..lepas jln 5 minit terus pergi 4 takuk..
                              sblm ni maintain jer pd tahap 3 takuk...

                              Aku dah bwk service proton, dia check, keta
                              aku takde leakage kat mana2..water pump pun ok...
                              perlu ke aku mintak wokshop bukak radiator utk cuci...yerlah
                              mcm cuci split air cond kat umah..

                              Aku pakai wajo...

                              :please:

                              Comment

                              Working...
                              X