Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

trend menamakan anak sekarang.....

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [NEW] trend menamakan anak sekarang.....




    so cmna agak2 korang ttp nak bt cm artis [email protected] cara org dulu mmberi name yg bermakne

    ::lazy::::lazy::
    A few thing first..Sorry if i sounded offensive,i'm just speaking my mind. :) I'm no better than you,even if i am(maybe)..i dont even care coz were still the same :) On the lighter side..a quote from a favourite actor

    Julian: "Does anybody else have the heebee-jeebees?"

  • #2
    Pada aku lebih baik name yang bermakna dari nama panjang2 berjela2 tapi xde maksud lansung. Nama seseorang mempengaruhi keperibadian seseorang.
    sigpic

    Comment


    • #3
      trend menamakan anak sekarang

      btl tu..snang nak ingat nama klu buat yg bgs2...::dansa::

      Comment


      • #4
        den skrang nie tgh poning nak cari nama utk bayi den yg bakal lahir bln 12 nie. den tak minat namo polik2 pastu payah nak sebut

        Comment


        • #5
          ish....nama aku dah 3 perkataan...xkan aku nak tarok lagi 3 perkataan kat anak aku...sah2 dia meyumpah bila time nak jwb peksa (bapak aku tarok nama panjang2...dah la nama dia pon da panjang!!!)
          ::peluh::

          Comment


          • #6
            sok nama anak aku dol je.... senang nak igt...:))

            Comment


            • #7
              wakakaka..pjg siot nme bdk tu

              Comment


              • #8
                Originally posted by ayopzal View Post
                sok nama anak aku dol je.... senang nak igt...:))

                ahaha
                style 2
                mmg sdp
                ngehehee

                Comment


                • #9
                  Originally posted by ayopzal View Post
                  sok nama anak aku dol je.... senang nak igt...:))

                  wow

                  sarip dol hehe

                  ::bigsmile::::bigsmile::
                  A few thing first..Sorry if i sounded offensive,i'm just speaking my mind. :) I'm no better than you,even if i am(maybe)..i dont even care coz were still the same :) On the lighter side..a quote from a favourite actor

                  Julian: "Does anybody else have the heebee-jeebees?"

                  Comment


                  • #10
                    letak nama yg membawa erti/maksud yg baik..
                    sbb nama membawa makna dan impak yg besar kpd keperibadian
                    kerana nama juga merupakan satu doa..
                    setiap kali menyebut nama seseorang..secara tak langsung kita mendoakannya..
                    contoh nama me sndiri.."khairul Nisak" bermaksud sebaik2 perempuan...
                    setiap kali name me disebut.. me didoakan menjadi seorang wanita yg baik..
                    insyaAllah,.

                    Comment


                    • #11
                      fuyooo... panjang nye name 2

                      Comment


                      • #12
                        ade gak yg jenis name da sedap, makna pun elok tp bila panggil x ikut nm tersebut. panggil man katak la, mat lanun la cam2.

                        nama haku panjang gak.hhuhu
                        Keep in touch


                        Comment

                        Working...
                        X