Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Korg Suka Tak Pompuan Yg Ngorat Korg

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Korg Suka Tak Pompuan Yg Ngorat Korg

    Aku ade satu soalan utk org lelaki..

    korg suke x kalau perempuan yg mula approach korg atau pompuan tu yg mula meluahkan perasaan :confused:

    apa perasaan korang kalau kena ngorat ngan pompuan.. :D

    betul ke pompuan yang mulakan dulu pompuan xtau malu..
    betul ker kalau pompuan yang ngorat lelaki akan buat lelaki tu jual mahal, eksen dan lebih ego..maklumlah ader org syok kat dia
    Betul ker lelaki akan kurang menghargai pasangannya yang approach diorg dulu :confused: (pd pndangan aku mmg ye)

    so sila bagi komen anda..
    kalau ader pengalaman tu sila ahh citer.. :71:
    149
    Suka
    65.77%
    98
    Tak Suka
    20.81%
    31
    Lain-lain (Sila Nyatakan)
    13.42%
    20



  • #2
    mat poll dtg lagi.. :D

    Comment


    • #3
      Originally posted by race View Post
      mat poll dtg lagi.. :D
      skali2 ape salahnye dh lama aku xbt :)) :))


      Comment


      • #4
        x de la salah... sokongan moral tu aku kasik.. x gitu bro tekan :D

        Comment


        • #5
          Originally posted by race View Post
          mat poll dtg lagi.. :D

          :)):)):))

          org yg menyintai dirimu..
          itu lbh baik dari org yg kamu cintai..
          renung2kan&slmt beramal..:D

          Comment


          • #6
            Originally posted by race View Post
            x de la salah... sokongan moral tu aku kasik.. x gitu bro tekan :D

            ya betoiiii...
            sokongan moral yg x berbelah bagi..
            dr rakan2 seprjuangan..
            :)):)):))

            Comment


            • #7
              kat aku pernah jadi. awek tu cun giler, gangster, hyper active :D kenal dr member

              aku terpaksa tidak menerimanya sbb aku dh ade awek. tp tak pernah sekali pun aku pandang rendah kat awek tu. takde istilah perigi cari timba dh skrg sbb pd aku pompuan skrg pun dah berani. kalo rasa ade pakej baik, y not dptkan sesuatu yg mmg diorg nak kan? lg aku respek ade la kat awek tu sbb ciri2 die yg gangster tu terus hilang bila duk ngadap aku (dat means aku lg gangster la :)))
              https://www.facebook.com/ehozadotcom
              Jom teka gambar dan menang RM150!

              Comment


              • #8
                aku tak reti mengorat pompuan. pompuan yg ngorat aku. ngan my girl skang nih pun, dia yang approach. aku pasrah aje la. dah org nak kat kite, terima aje la kan :D

                Comment


                • #9
                  Originally posted by pakutekan View Post
                  :)):)):))

                  org yg menyintai dirimu..
                  itu lbh baik dari org yg kamu cintai..
                  renung2kan&slmt beramal..:D
                  iye btol!!!!!!

                  harap2 mmber aku yg sorang tu terbaca ape yg ko taip ni, supaya die ingat akan sesuatu :D
                  https://www.facebook.com/ehozadotcom
                  Jom teka gambar dan menang RM150!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by apect View Post
                    iye btol!!!!!!

                    harap2 mmber aku yg sorang tu terbaca ape yg ko taip ni, supaya die ingat akan sesuatu :D

                    mmber mana ni bos?:D
                    blh jd gosip hebat nih..:)):))

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by apect View Post
                      iye btol!!!!!!

                      harap2 mmber aku yg sorang tu terbaca ape yg ko taip ni, supaya die ingat akan sesuatu :D
                      Originally posted by pakutekan View Post
                      mmber mana ni bos?:D
                      blh jd gosip hebat nih..:)):))
                      aku pn tertanya2 gak nih..sapekah beliau :)):))


                      Comment


                      • #12
                        biarlah rahsia :71:

                        tp tidak melibatkan haiwan yg masih hidup ataupun sudah mati
                        https://www.facebook.com/ehozadotcom
                        Jom teka gambar dan menang RM150!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by apect View Post
                          kat aku pernah jadi. awek tu cun giler, gangster, hyper active :D kenal dr member

                          aku terpaksa tidak menerimanya sbb aku dh ade awek. tp tak pernah sekali pun aku pandang rendah kat awek tu. takde istilah perigi cari timba dh skrg sbb pd aku pompuan skrg pun dah berani. kalo rasa ade pakej baik, y not dptkan sesuatu yg mmg diorg nak kan? lg aku respek ade la kat awek tu sbb ciri2 die yg gangster tu terus hilang bila duk ngadap aku (dat means aku lg gangster la :)))
                          package yg bagus 2 pect :19:

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by apect View Post
                            kat aku pernah jadi. awek tu cun giler, gangster, hyper active :D kenal dr member

                            aku terpaksa tidak menerimanya sbb aku dh ade awek. tp tak pernah sekali pun aku pandang rendah kat awek tu. takde istilah perigi cari timba dh skrg sbb pd aku pompuan skrg pun dah berani. kalo rasa ade pakej baik, y not dptkan sesuatu yg mmg diorg nak kan? lg aku respek ade la kat awek tu sbb ciri2 die yg gangster tu terus hilang bila duk ngadap aku (dat means aku lg gangster la :)))
                            Originally posted by 4dy View Post
                            package yg bagus 2 pect :19:
                            besanye ppuan yg ganas @ gangster bla dia bercinta mmg lembut tp ngn bf dia je la lembut :)):))


                            Comment


                            • #15
                              aku tak juga ckp suka tak juga tak suka :D
                              pndapat aku laki ngorat ke pompuan ngorat ke sama je zaman skang ni.. tak bleh gak ckap pompuan tu tak tau malu (perigi cari timba). tau la zaman skang pompuan lebih ramai dari lelaki.. betol tak? :D
                              mmg ada stengah lelaki tu akan tinggi ego bila tau ader pompuan suka (syok) kat dia :)

                              tu pendapat aku la.. :67:

                              Comment

                              Working...
                              X