Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yang mana Phone and pelan ok ??

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Question] Yang mana Phone and pelan ok ??

    Hai, nk beli smartphone di bwah nie tapi tak tahu yg mana nk pilih sbb semua i suka...kalau boleh saya nk beli phone dgn plan sekali sbb guna plan lama lembab..so any cadangan ??Rasanya mana yg ok di antara semua phone kt bwh ..klw murah lagi bagus
    • Samsung Galaxy Note 5
    • Xiaomi Redmi Note 2
    • PRIV by Blackberry
    • Iphone s6
    • Lenovo vibe shoot

  • #2
    Originally posted by popolan View Post
    Hai, nk beli smartphone di bwah nie tapi tak tahu yg mana nk pilih sbb semua i suka...kalau boleh saya nk beli phone dgn plan sekali sbb guna plan lama lembab..so any cadangan ??Rasanya mana yg ok di antara semua phone kt bwh ..klw murah lagi bagus
    • Samsung Galaxy Note 5
    • Xiaomi Redmi Note 2
    • PRIV by Blackberry
    • Iphone s6
    • Lenovo vibe shoot
    Saya rasa laahh samsung galaxy note 5 bgus laa sbb skrg aku pon tgh guna tpie mhl laaaa

    Comment


    • #3
      kalau nak murah ada beli yg byr bulanan laaa skli beli dengan plan tapi i tak thu yg mna plan better

      Comment


      • #4
        maxis zerolution ada phone byr bulanan juga soo usha laa kt web maxis

        Comment


        • #5
          pagi tadi pergi byr bil celcom then tgok banner yg pelan first gold celcom still rm80 until 31may2016 so maybe yg blm signup atw berminat baik cpt2 sblm promo nie tamat

          Comment


          • #6
            bagus sangat ke celcom ni, dulu aku guna celcom juga tapi malangnya jadi benci aku dgn celcom punya service..
            slow lembab semua ada la soo perbaiki laa celcom

            Comment


            • #7
              tu maybe service je tapi aku pun pengguna plan celcom juga internet line laju je
              maybe ko kena check coverage tmpt ko ape yg laju..

              Comment


              • #8
                guys just nk share2 je smlm i g blue cube dorg ada bgie tahu yg spe signup first gold plan celcom korg boleh beli smartphone dgn harga murah jaa.. soo cepat2 sblm stock habis

                Comment


                • #9
                  so yg ni bkn pay monthly la just signup celcom first gold then beli hp dgn harga yg bold kn tu..wahh hp i nak pon ada ^^

                  Comment


                  • #10
                    wahh boleh tahan juga laa harga hp tuu..nie kena ada celcom plan first gold ke????

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by melindaapang View Post
                      wahh boleh tahan juga laa harga hp tuu..nie kena ada celcom plan first gold ke????
                      maybe kena signup plan first gold shj

                      Comment


                      • #12
                        Celcom kedekut nauzubillah pun akhirnya mengalah pkai celcom plan. so tukar plan yg lagi ok
                        kak aku pkai altel dia kata lagi ok dari celcom so far aku pkai altel mmg ok line dia

                        Comment


                        • #13
                          ok ja aku guna celcom , aku bkn nk promote celcom bgus ke apa tapi aku rasa so far celcom laa line olg bgus dn rmai yg pkai plan first gold
                          klw ikutkn bill tak da laa mahal sgt tak smpai rm200 pon ...::semangat::

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by azlina View Post
                            Celcom kedekut nauzubillah pun akhirnya mengalah pkai celcom plan. so tukar plan yg lagi ok
                            kak aku pkai altel dia kata lagi ok dari celcom so far aku pkai altel mmg ok line dia
                            semua telco sama ja.. pkai yg mna ko selesa laa... aku selesa pkai plan first gold better dari yg lain

                            Comment

                            Working...
                            X