Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jutawan App - scam alert

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jutawan App - scam alert

    salam semua.


    nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:


    aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
    tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
    aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
    sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
    ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
    bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:


    lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
    rupanya rumah kosong je.


    ni website dia www.jutawanapp.com














    Forum Contest USD650 Total Prizes
Working...
X