Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

[SCAM ALERT] Katakan Tidak Kepada Advertlets

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMPORTANT] [SCAM ALERT] Katakan Tidak Kepada Advertlets



    Selepas lebih dari SATU TAHUN PROSES CASHOUT, sekarang aku naik menyampah dengan program scam ni. Aku rasa mesti orang lain yang ada join program ni hadapi masalah yang sama macam aku.

    Tengok rekod saya:



    Aku dah hantar "ticket complaint" tapi tak dapat apa keputusan pun. Adalah 2 kali diorang reply, lepas tu takde berita sampai sekarang. Byk kali pulak tu aku hantar complaint. Ni antaranya.....



    Ok, sekarang secara rasminya aku buang semua iklan advertlets dari laman sesawang saya.

    cyclonmaster.blogspot.com
    sigpic
    Blog Teknologi: http://knowledgewithoutlimitation.blogspot.com/

  • #2
    ::nangis:: ::nangis:: ::nangis:: ::nangis::
    Last edited by Perfect01; 21-06-2010, 09:23 PM.

    Comment


    • #3
      Cuba check kat bahagian My Bisnes dalam blog aku tu. Semua ada aku rekodkan mana2 yg dah berbayar.

      Code:
      http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/My%20Bisnes
      adhitz ni sama rangkaian dengan clicksense & geohitz. Ni dalam 1 company yg sama. Setakat ni belum dpt cashout lagi. Aku baru je join nak test.

      Setakat ni yg dah betul2 bayar:

      1)Nuffnang
      2)Adbrite
      3)Bidsvertiser
      4)Linkbucks - p/s: nak cashout lagi lepas ni :D

      Nak join yg ni memang aku recommended :)
      sigpic
      Blog Teknologi: http://knowledgewithoutlimitation.blogspot.com/

      Comment


      • #4
        SCAM ALERT Katakan Tidak Kepada Advertlets

        In it something is. Many thanks for the information, now I will know.

        Comment

        Working...
        X