Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Free Premium Acc For Top Poster Of The Month

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [NEW] Free Premium Acc For Top Poster Of The Month

    memandangkan boss dah wat pertandingan top poster tiap2 bulan...
    dgn ini..aku dgn hati terbuka..
    akan menghadiahkan premium acc kat setiap pemenang...:)

    antara acc yg akan aku berikan..

    Rapidshare
    Megauplaod
    Hotfile

    semua acc nih...utk sebulan sahaja...

    so selamat berposting...dan jgn mnyepam....:D

    p/s: acc bangbros pon ada gak..ekkeke...:)) :))

  • #2
    pergh. t'baek lahhh :D

    Comment


    • #3
      ok.. kalo macam tu.. ko kena hadiahkan kepada pemenang dari bulan januari hari tu niq...

      baru fair.. sebab dari bulan januari hari tu pon ada top poster of the months.... :D

      kalo top poster yang akan datang je dapat rasanya yang top poster lepas2 akan rasa tak best.. :D

      itu jela pendapat aku... :D.. kalo nak bagi acc premium untuk top poster of the month bagi dari top poster bulan januari hingga yang terbaru... :D
      Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

      Comment


      • #4
        makin bertambah sponsor..........
        PERNIAGAAN PREPAID PALING UNTUNG ::semangat::


        Comment


        • #5
          Originally posted by Lancelot View Post
          ok.. kalo macam tu.. ko kena hadiahkan kepada pemenang dari bulan januari hari tu niq...

          baru fair.. sebab dari bulan januari hari tu pon ada top poster of the months.... :D

          kalo top poster yang akan datang je dapat rasanya yang top poster lepas2 akan rasa tak best.. :D

          itu jela pendapat aku... :D.. kalo nak bagi acc premium untuk top poster of the month bagi dari top poster bulan januari hingga yang terbaru... :D
          hahaha...ok2..aku akan bagi....
          nnti aku tgok balik dari bulan jan smpai bulan yg terkini.....
          buat mase skrg..aku bz sket..tp aku akn pm kepada pemenang...
          secepat yg mungkin...

          so kepada user2 semua...berposting la secara berhemah...dah jgn mnyepam...tingkatkan prestasi...kurangkan kontrovesi...:)) :)) dan tingkatkan trafic utk ehoza...:D

          Comment


          • #6
            oiii roomate,yg betul2 free xda ka?:)):)):))
            sigpic
            "I'm Just A Passing By Kamen Rider..."


            Comment


            • #7
              Originally posted by DeCaDe View Post
              oiii roomate,yg betul2 free xda ka?:)):)):))
              punyala banyak dalam VNS tu... gi jela tengok.... :D
              Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

              Comment


              • #8
                Originally posted by DeCaDe View Post
                oiii roomate,yg betul2 free xda ka?:)):)):))
                weiii..masuk tandas pon kena bayar 20 sen...

                oil massage pon kena bayar...wkakkaka....

                Comment


                • #9
                  Originally posted by niqiuez_88 View Post
                  weiii..masuk tandas pon kena bayar 20 sen...

                  oil massage pon kena bayar...wkakkaka....
                  caiitttt....mcm haremmmm....:)):)):))
                  sigpic
                  "I'm Just A Passing By Kamen Rider..."


                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by DeCaDe View Post


                    caiitttt....mcm haremmmm....:)):)):))
                    lai...lai....llai.....:)) :))

                    Comment

                    Working...
                    X