Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

penggubalan senarai moderator

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • penggubalan senarai moderator

    penggubalan senarai mod akan dilakukan dalam masa terdekat ini.

    jawatan super mod akan di downgrade kepada mod sahaja. hanya super mod terpilih akan tetap kekal dgn jawatan sekarang. mana2 mod sedia ada yang tidak dapat memenuhi syarat yang ditetapkan sebelum ini, jawatan tersebut akan diberikan kepada yang lebih layak

    pemilihan mod baru juga akan dijalankan. sesiapa yang rasa dirinya layak dan boleh jadi mod, sila PM aku secepat mungkin. atau boleh calonkan orang yang anda rasa layak di sini. penapisan akan dijalankan
    Last edited by apect; 08-10-2008, 04:33 AM.
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    kriteria untuk jadi mod
    • berupaya mengawal section yang telah diamanahkan
    • boleh online lebih masa di ehoza (overtime)
    • cekal, kental dan strict
    • celik IT
    • umur 18 tahun ke atas
    • SPM minimum pangkat 3
    • independence
    • warganegara malaysia
    keistimewaan mod
    • setiap bulan akan disediakan akaun rapidshare premium untuk kegunaan bersama
    jawatan yang ada
    • Super Moderator - berupaya menyelia dan memantau semua seksyen forum
    • Moderator - berupaya menyelia dan memantau seksyen yang telah diamanahkan

    Nama-nama calon yang telah menawarkan diri


    Razif1224
    Member
    Userid: 1907
    tyrox
    Mengidam Lisa Surihani
    Userid: 3725
    prodigy
    Tok Batin Ehoza
    Userid: 2376
    ada lagi?

    Barisan Pemerintah Republik Ehoza

    Chief Administrator section assigned Ehoza | Let's Get Inspired | , Ehoza's Management

    apect
    ayam
    lopaque
    Super Administrator merangkap moderator for event @ Ehoza's Cafe

    kahar section assigned Ehoza Member's Activity , Request section

    untouchable section assigned Art & Graphic , Ehoza's IT World Center


    kimmy_ky section assigned Ehoza's Community Discussion


    Super Moderator

    nissC20 section assigned Ehoza's Entertainment Syndicate , MP3/WMA/MIDI

    theviper section assigned Ehoza's IT World Center , Software

    joney section assigned Ehoza's Pict, Videos and Stories

    race section assigned Section Aduan dan Report

    (akan dipertandingkan dalam pilihanraya) section assigned Business Board

    (akan dipertandingkan dalam pilihanraya) section assigned Ehoza's Community Discussion
    Last edited by apect; 10-10-2008, 12:59 AM.
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

    Comment


    • #3
      SPM aku...SAP.... dah sah2 xleh jadi mod....:71:
      Manusia lebih suka GOSIP drpd INFO,lebih suka FANTASI drpd REALITI & lebih suka AUTA drpd FAKTA...

      Comment


      • #4
        :)) :))
        yang spm tu aku xleh....
        senang lagi nak keje kilang kalo camni...ahahahak

        Comment


        • #5
          berapa orang nak pakai pect..
          A mind trouble by doubt cannot focus on victory

          click down here to hear my creativity
          Soulwagon

          Comment


          • #6
            heh...
            cam best je jadi mod nih..

            p/s:errr...aku x bermaksud apeĀ²...:D

            Comment


            • #7
              Originally posted by apect View Post
              kriteria untuk jadi mod
              • berupaya mengawal section yang telah diamanahkan
              • boleh online lebih masa di ehoza (overtime)
              • cekal, kental dan strict
              • celik IT
              • umur 18 tahun ke atas
              • SPM minimum pangkat 3
              • independence
              • warganegara malaysia
              ak SPM lpas pangkat 1.
              slalu jgk kot online..
              section ak xtau la yg mne ak bleh..hehe..
              celik jgk la sket..hehe..
              umo da 21 thn..
              malaysian n independence..
              bleh ke pect?:71::71::71:
              (xtau malu tawar dr jd mod..::)

              Comment


              • #8
                kuota yang disediakan, seramai 5 orang super mod, dan mgkn minima 5 orang mod. atau lebih. bergantung pada keadaan
                https://www.facebook.com/ehozadotcom
                Jom teka gambar dan menang RM150!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by apect View Post
                  kuota yang disediakan, seramai 5 orang super mod, dan mgkn minima 5 orang mod. atau lebih. bergantung pada keadaan
                  adeh... ko tak tido lagi ka..
                  sabo je lah..

                  ha.. kepada sesiapa yang rasa bleh memenuhi kreteria di atas..
                  jangan memalu..

                  borang permohonan banyak lagi..
                  A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                  click down here to hear my creativity
                  Soulwagon

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by sempai07 View Post
                    heh...
                    cam best je jadi mod nih..

                    p/s:errr...aku x bermaksud apeĀ²...:D
                    hehe..cover2 malu lak bro sempai..:71:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tsunamizu View Post
                      adeh... ko tak tido lagi ka..
                      sabo je lah..

                      ha.. kepada sesiapa yang rasa bleh memenuhi kreteria di atas..
                      jangan memalu..

                      borang permohonan banyak lagi..
                      :D biasa la. sampai pagi pun perah otak dok pikir ape nak wat utk ehoza
                      https://www.facebook.com/ehozadotcom
                      Jom teka gambar dan menang RM150!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by apect View Post
                        :D biasa la. sampai pagi pun perah otak dok pikir ape nak wat utk ehoza
                        aku berminat gak..
                        tapi komitment tu susah skit..

                        err... yang akaun rapidshare tu aku berkenan.. :D
                        A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                        click down here to hear my creativity
                        Soulwagon

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by tsunamizu View Post
                          aku berminat gak..
                          tapi komitment tu susah skit..

                          err... yang akaun rapidshare tu aku berkenan.. :D
                          ade ganjaran, ade la tugasnya :D

                          tp kali ni mmg aku akan really2 strict. since dah ade plk yg mempersoalkan menteri2 kabinet aku tak wat keje, so aku akan restructure habis habisan. ekceli dah lama aku nak wat tp tak berkesempatan
                          https://www.facebook.com/ehozadotcom
                          Jom teka gambar dan menang RM150!

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by apect View Post
                            ade ganjaran, ade la tugasnya :D

                            tp kali ni mmg aku akan really2 strict. since dah ade plk yg mempersoalkan menteri2 kabinet aku tak wat keje, so aku akan restructure habis habisan. ekceli dah lama aku nak wat tp tak berkesempatan
                            kira cam pengubalan kabinet parti la ni..
                            hmm.. patah tumbuh, hilang berganti..

                            untuk masa depan ehoza..
                            A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                            click down here to hear my creativity
                            Soulwagon

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by apect View Post
                              :D biasa la. sampai pagi pun perah otak dok pikir ape nak wat utk ehoza
                              byk pk tu..kompem da beruban pale klu x botak pale laa..hehe..

                              Comment

                              Working...
                              X