Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sila pastikan ruang kosong inbox anda mencukupi untuk menerima PM

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMPORTANT] Sila pastikan ruang kosong inbox anda mencukupi untuk menerima PM

    sebenarnya masalah ni dah lama dah berlaku. semenjak tahun lps lagi

    ok, masalah yg timbul ni takde la besar pun, tp kan, sebenarnya MENGGANGGU email aku.

    seperti tajuknya, kebanyakan user ni agaknya tak reti kot camne nk buang PM2 yg dh penuh dlm inbox tu.

    jadi, untuk pengetahuan anda, mana2 inbox user yg dh penuh tu, secara automatiknye, jika menerima PM, akan ditendang masuk ke email aku. haaa for sure la aku leh baca PM korang kan? ah ha, sounds scary kan? :D

    kalo prkr ni cuma terjadi pd seorang dua user, tu takde masalah la. tp kalo dh ramai2 tu, aisehmen. aku cek email jek, berderet2 email tendang notification. tolong la yek guys

    kdg2 dlm sehari, aku cuma bukak email hanya utk delete email2 pemberitahuan tu jek. sbb terlampau byk. aku cuma mampu tick all and delete jek

    sila tgk screenshot terkini email aku

    Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	1
Size:	226.2 KB
ID:	1363943

    sebahagian dr content email tersebut adalah notification kerana PM user dh penuh. ntah sape2 punya. takde keje aku nk semak 1 by 1. byk lg keje aku. campur2 plk tu dgn email tendang notify user yg tick email from ehoza as spam. adehhhh. tolong jangan tick as spam. kalo tanak terima notification, tolong untick email notification dlm akaun memasing

    mintak tolong la yek

    kerjasama sume amat diharapkan
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    Alamak:D
    nasib baik PM box aku x penuh lagi(dah sarat & hampir nak penuh)..

    klu nak kosongkan PM box anda, leh delete PM kat Sent Item tu.
    mana2 PM yg anda rasa x penting, boleh ler delete utk mengelakkan PM box anda penuh :)


    semasa reply PM tu, anda juga leh untick kotak
    Save a copy of this message in your Sent Items folder.
    bila guna cara ini, PM yg anda send tidak disimpan dlm Folder Sent Item & cara ini juga boleh menggelakkan PM box anda jadi penuh.


    so rajin2 yer kemaskini PM box anda, jgn biarkan penuh :D
    #ditujukan utk diri aku sendiri jgak sebb PM aku pernah penuh sebelum nie..

    Comment


    • #3
      aku punye inbox x smpai 100 pong...
      sent item pon skit je...selamat la...
      tapi ape2 pong, aku akan ushar gak kengkadang...takut penuh nnti...
      btw, tengkiu boss utk peringatan ni...:D

      Comment


      • #4
        this case mostly affected yahoo mail user. serta mana2 email company. mana2 yg guna gmail, kureng sket prob ni
        https://www.facebook.com/ehozadotcom
        Jom teka gambar dan menang RM150!

        Comment


        • #5
          Originally posted by sempai07 View Post
          aku punye inbox x smpai 100 pong...
          sent item pon skit je...selamat la...
          tapi ape2 pong, aku akan ushar gak kengkadang...takut penuh nnti...
          btw, tengkiu boss utk peringatan ni...:D
          masa memula tu, ade la 1,2 email psl PM tu aku dok terbaca. cite psl mintak resipi. aku tahan gelak jek :D mana2 yg terlibat tu sori la ek. tak sengaja terbaca. pastu aku tak baca dah. nmpk jek email failed tu, aku trus delete jek. tak byk plk keje aku dok nak baca 1 by 1 ape mende content email PM tu. bkn sket2 plk tu sekali dtg. tp yg pasti mgkn efek pada user yg tak aktif dan lama tak online. sbb tu PM2 diorang tak berbaca. tau2 penuh pastu still dpt lg PM. mana tak menyemaknya email aku.

          tp pada yg aktif2 tu, sila2 la kosongkan inbox anda selalu yek

          cth mcm aku, storage 500, setiap 5 hari sekali mst penuh dan aku terpaksa delete sume
          https://www.facebook.com/ehozadotcom
          Jom teka gambar dan menang RM150!

          Comment


          • #6
            bump to the front
            https://www.facebook.com/ehozadotcom
            Jom teka gambar dan menang RM150!

            Comment


            • #7
              keluarkan vacumm anda utk menyedur PM2 anda yg dah berakar umbi itu...::

              Comment


              • #8
                PM box aku ada space lg..
                br 177 je... :71:


                Comment


                • #9
                  aku punya pm baru 31.....(nampak sgt tak popular....he he he)
                  Lost in the dream....In the dream of you
                  What is left is tear that i cry for you
                  When you hold me in your arms
                  You make just like a child....save from all harms..
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    apect..PM aku ko ad bace x? scary.......:gelak guling:

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by aliaman View Post
                      apect..PM aku ko ad bace x? scary.......:gelak guling:
                      huh, apect tu baca buku pon malas...dia nk baca PM?bluekk...!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by aliaman View Post
                        apect..PM aku ko ad bace x? scary.......:gelak guling:
                        cess, takde keje aku nak baca lorrr. tp kalo ade aduan psl kerja2 jenayah ko, nevertheless, aku terpaksa memecah masuk akaun ko bg mendapatkan bukti siasatan :71:
                        https://www.facebook.com/ehozadotcom
                        Jom teka gambar dan menang RM150!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by kimmy_ky View Post
                          huh, apect tu baca buku pon malas...dia nk baca PM?bluekk...!
                          syhhhh, bole tak jgn kantoikan aku

                          :gelak guling::gelak guling:
                          https://www.facebook.com/ehozadotcom
                          Jom teka gambar dan menang RM150!

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by apect View Post
                            cess, takde keje aku nak baca lorrr. tp kalo ade aduan psl kerja2 jenayah ko, nevertheless, aku terpaksa memecah masuk akaun ko bg mendapatkan bukti siasatan :71:
                            :)) aku bkn penjanayah ko tau..kantoi la nnti aku ngayat2 pompuan :gelak guling:

                            Comment


                            • #15
                              hehe ... malunya kalau pm usha cinta awek2 member ehoza admin baca ...:71::71::71:
                              tu lom kira masalah peribadi lg ...
                              :71:
                              Good advice is always certain to be ignored,
                              but that's no reason not to give it :67:

                              Comment

                              Working...
                              X