Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse

Coming contests information

Contests information: Thank you all users which took a part. We transferred to winners more than 5000 USD. And it's not all!

Soon, we will launch new contests! All that we can say now, future contests will be only for the most loyal users. So, post comments, attract your friends, write articles and etc.
See more
See less

Sila pastikan ruang kosong inbox anda mencukupi untuk menerima PM

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    ai 1 masalah...

    harap dpt tingkatkan had inbox aku dr 30 kpd 50 ke atau lebih, sbb bile managers sindiket aku give away tiket, x muat le... so far aku sempat la delete sblm penuh...

    terima kasih.

    Comment


    • #17
      ak punye pun hampir penuh..
      jawabnye kena la delete sket jap lagi..huhu

      Comment


      • #18
        Originally posted by Ishida Uryuu View Post
        hehe ... malunya kalau pm usha cinta awek2 member ehoza admin baca ...:71::71::71:
        tu lom kira masalah peribadi lg ...
        :71:
        haaa tau takpe. tp so far takde la aku nk belek sume PM user. aku masih menghormati hak individu lagi. tp jgn ler wat taik kalo tamau akaun kena siasat smpai ke akar umbi. spt kes scammer bebaru ni. haa yg tu mmg aku akui, aku wat spotcek smpai ke database

        Originally posted by ehozaBPL View Post
        ai 1 masalah...

        harap dpt tingkatkan had inbox aku dr 30 kpd 50 ke atau lebih, sbb bile managers sindiket aku give away tiket, x muat le... so far aku sempat la delete sblm penuh...

        terima kasih.
        ok, akan diupgrade secepat mgkn
        https://www.facebook.com/ehozadotcom
        Jom teka gambar dan menang RM150!

        Comment


        • #19
          uishhh..lis punye PM sentiase di updatekan kalau rase2 penuh..malas la nak simpan,sent item pun terus delete..senang....case closed kan...adoiiii
          "Life iS lIke [email protected]"

          Comment


          • #20
            adei pm sket je dpt
            nmpk sgt sye xpopular
            PO List - SIC Vol 57 Kamen Rider W,MG Gundam Astray Red Frame Kai,MG Sazabi,MG Hi-V Gundam,HG Bear Acguy,HG Super Custom Zaku F2000
            WIP - MG Gundam Astray Blue Frame Second Revise

            Comment


            • #21
              jgn banned sudeh le ye cik..hehe..
              ::dansa::EHOZA.COM::dansa::

              Comment


              • #22
                Originally posted by iddbbi View Post
                jgn banned sudeh le ye cik..hehe..
                klu x langgar rules..x der sbb utk kitorg banned kamu...

                Comment


                • #23
                  wokeyy..wokeyy..wokehh..

                  Comment


                  • #24
                    inbox ada 9...sent item ada 4

                    mana nak penuh...sampai tua pun xpenuh rasanya

                    Comment


                    • #25
                      baik bossssss!!! ::semangat::

                      The past is history. The future is a mystery and this moment is
                      a gift.

                      Comment


                      • #26
                        tapi ape2 pong, aku akan ushar gak kengkadang...takut penuh nnti...
                        HQEW.net

                        Comment

                        Working...
                        X