Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selamat Ulangtahun Ehoza Ke-4

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selamat Ulangtahun Ehoza Ke-4

    Pada 25 Julai 2009 ini, genaplah ehoza berusia 4 tahun.

    Kami berharap dapat membawa ehoza jauh setapak lagi pada masa akan datang. Banyak perancangan dibuat sebelum ini, ada yang menjadi kenyataan, ada yang telah diputuskan untuk tidak diteruskan, ada yang masih di dalam perancangan teliti, malah ada juga yang sedang K.I.V disebabkan priority project-project lain yang lebih baik untuk dimanfaatkan bersama warga komuniti ehoza :)

    Kami juga berharap agar anda bersabar mengharungi perubahan-perubahan kecil yang dibawakan. ada di antaranya memerlukan masa untuk anda menyesuaikan diri.

    Warga komuniti ehoza juga disarankan agar lebih aktif di dalam berforum terutamanya yang lebih berbentuk beretika lagi berhemah. Banyak garis panduan serta peraturan telah diberikan sepanjang kita berforum, namun ianya tiada bererti sekiranya tiada kerjasama yang diberikan oleh anda yang merupakan sebahagian entiti forum ini.

    Akhir kata, kami warga kerja di ehoza.com ingin mengucapkan terima kasih di atas kunjungan layaran anda semua ke sini, yang membuat posting, yang membaca posting, yang membuat cadangan serta segala usaha kecil mahupun besar yang telah anda sumbangkan buat ehoza.com.

    " SELAMAT ULANGTAHUN KE-4 EHOZA "

    rgds,
    kahar :cool:
    Life in mono ...
    .

    http://i80.photobucket.com/albums/j1...sia/brazil.jpg

  • #2
    huhuhu...dah 4 tahun kah?

    Comment


    • #3
      selamat ulangtahun ehoza........... my no1 forum :D

      Comment


      • #4
        :happybday: " SELAMAT ULANGTAHUN KE-4 EHOZA ":happybday:
        "..mulianya aku kerana aku adalah Muslim, bukan kerana aku adalah Melayu.."
        kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
        http://astalavista6048.blogspot.com
        -xtra-

        Comment


        • #5
          HAPPY 4th ANNIVERSARY Ehoza
          berbangga nya jadik generasi ke 4, cewahhh ..

          semoga teguh ke tahun2 seterusnya ... gambatehhhh :D:D:D

          Comment


          • #6
            HaPpY aNNiVeRsArY eHozA....
            sigpic
            "I'm Just A Passing By Kamen Rider..."


            Comment


            • #7
              majulah ehoza utk sume forumer
              PO List - SIC Vol 57 Kamen Rider W,MG Gundam Astray Red Frame Kai,MG Sazabi,MG Hi-V Gundam,HG Bear Acguy,HG Super Custom Zaku F2000
              WIP - MG Gundam Astray Blue Frame Second Revise

              Comment


              • #8
                pehhh...dah 4tawun laa..dah nak bleh masuk tadika nih:kiss:


                Comment


                • #9

                  happy 4th years anniversary ehoza.. :):)

                  Comment


                  • #10
                    happy bestday ehoza..happy bestday...:36::36::ombak:

                    @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
                    ---------------------klik jer kat web nie---------------------
                    KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

                    Comment


                    • #11
                      :happybday::kiss:Selamat Ulangtahun Yang ke-4 Ehoza:kiss::happybday:

                      Last edited by nj80; 24-07-2009, 05:12 PM.

                      Comment


                      • #12
                        aku pun nak wish hepi besday to ehoza gak :D

                        selepas berbagai onak duri dan ranjau, akhirnya ehoza masih tetap gah melayari persada dunia online :D
                        https://www.facebook.com/ehozadotcom
                        Jom teka gambar dan menang RM150!

                        Comment


                        • #13
                          gua harap ehoza akan lebih solid dan gua harap ahli ahli ehoza akan terus aktif serta gua mengharapkan ehoza ini akan sentiasa bertakhta di hati gua.salamat olangtahun ke empat!!!pe lagi,potong riben la pect!:)):)):))
                          lu baca lu waras.
                          lu tak baca lu tetap waras.
                          sapa la gua nak waraskan lu orang.
                          http://waraskutakwaras.blogspot.com/

                          Comment


                          • #14
                            lama dah Ehoza ni ya .. 4 thn edi?? Happy 4th bday to Ehoza..moga trus berkembang maju ya..jauhkan dr anasir negatif..WE ARE 1..;)
                            +++Pint&Dainty+++
                            Online Boutique for petite chic
                            "A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."
                            +++The L Queen+++

                            Comment


                            • #15
                              :happybday::happybday::happybday: ehoza... moga terus mendapat ramai user n become one of top forum in the world.. :kiss:
                              ~ Without knowledge action is useless.. and knowledge without
                              action is futile.. ~


                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X