Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tiada lagi download link untuk MP3

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMPORTANT] Tiada lagi download link untuk MP3

    saya mewakili pihak pengurusan ehoza, ingin membuat kenyataan rasmi, yang kami tidak akan menyediakan ruangan untuk anda berkongsi mana-mana download link untuk MP3 lagi. Sila beli yang original ye

    sebarang bantahan tidak akan dilayan, apetah lagi PM, sms, surat chenta mahupun calling2 ye

    jika anda ingin mengemukakan bantahan, memang nak bantah jugak ni, takleh tahan2 lagi dah, sila kemukakan bantahan anda kepada pihak yang berkenaan di bawah ini. tu pun kalo berani la --> sini

    arahan ini telah berkuat kuasa pada 20.09.2009 (cantik tarikh ni :D)
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    huhuhuhu...takleh request lagu lagi lah
    roger n out boss.....
    KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH ! BLUE.BLOOD.DIE !

    Comment


    • #3
      mp3 ja kan?hahaah...xpa la...ada movie bleh lagi..hahaha


      (aku kompius gk mp3 tu termasuk lagu2 omputeh ke?dan klu indon aku rasa xpa kot dapat pelepasan...ala kita bukan claim lagu depa,cuma dolod ja...hahahaha)

      Comment


      • #4
        adui... aku benci copyright... kadang2 video kat youtube pun kena sekat dia punya audio...
        " Sa, omae no tsumi o kazoero ! "
        Currently watching : Kamen Rider W, Kamen Rider Kabuto, Kamen Rider Ryuki

        sigpic

        Comment


        • #5
          Originally posted by surfer957 View Post
          adui... aku benci copyright... kadang2 video kat youtube pun kena sekat dia punya audio...

          hargailah karya orang lain....penat komposer cipta lagu,dan penyanyi melaung laungkan smpai sakit tekak...


          nak cipta lagu klau duraksi 5 minit tu smpai seminggu tu.....

          :goodpost::goodpost::goodpost::goodpost::goodpost: ....
          >>>

          Comment


          • #6
            baguslah tutup, support industri musik m'sia.....


            artist luar gua download je, wakakaka:D:)):))


            lebey2 artis indon(download je)

            Comment


            • #7
              kalo aku artis pun.. aku x kesah org guna lagu aku... lagipun di dunia IT ni, melambak lahu kat tenet... da susah nak sekat...
              " Sa, omae no tsumi o kazoero ! "
              Currently watching : Kamen Rider W, Kamen Rider Kabuto, Kamen Rider Ryuki

              sigpic

              Comment


              • #8
                kalo aku artis pun.. aku x kesah org guna lagu aku... lagipun di dunia IT ni, melambak lagu kat tenet... da susah nak sekat...`
                " Sa, omae no tsumi o kazoero ! "
                Currently watching : Kamen Rider W, Kamen Rider Kabuto, Kamen Rider Ryuki

                sigpic

                Comment


                • #9
                  Originally posted by surfer957 View Post
                  kalo aku artis pun.. aku x kesah org guna lagu aku... lagipun di dunia IT ni, melambak lahu kat tenet... da susah nak sekat...
                  Originally posted by surfer957 View Post
                  kalo aku artis pun.. aku x kesah org guna lagu aku... lagipun di dunia IT ni, melambak lagu kat tenet... da susah nak sekat...`
                  :::jap....
                  nasib baik nko bukan artis kan?...kalau nko artis....mesti nko buat dua album yang sama dengan lagu2 yg sama....mcm nko punye reply kat thread ni....wakaka...

                  sblm kena marah...baik aku ucapkan selamat hari raya dan mintak maaf zahir dan batin...:D

                  Comment


                  • #10
                    uhuh dh x dapat la nk download lagu2 baru....kene carik tempat lain nih....x per..kalau korang nk carik g la kt sini.www.yohif.org
                    kt c2 banyak..

                    Comment


                    • #11
                      klau ceramah2 agama?
                      ::semangat::

                      Comment


                      • #12
                        mcm movie Geng Upin Ipin......:)
                        ::dansa::EHOZA.COM::dansa::

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Zappa's Fan View Post
                          :::jap....
                          nasib baik nko bukan artis kan?...kalau nko artis....mesti nko buat dua album yang sama dengan lagu2 yg sama....mcm nko punye reply kat thread ni....wakaka...

                          sblm kena marah...baik aku ucapkan selamat hari raya dan mintak maaf zahir dan batin...:D

                          adoi... ter-double post.. nie celcom beruk band la nie.. ak reply, pastu putus.. aku resend la... sori2... aku artis la... :D nyanyi dalam bilik air... :))
                          (kalo x leh request kat sini, takper la... banyak lagi tempat bole carik... ;))
                          " Sa, omae no tsumi o kazoero ! "
                          Currently watching : Kamen Rider W, Kamen Rider Kabuto, Kamen Rider Ryuki

                          sigpic

                          Comment


                          • #14
                            roger boss...
                            pham...
                            :: Mari Boikot Barangan Keluaran Yahudi / Amerika ::

                            Comment


                            • #15
                              baik bos, arahan diterima..
                              patut la sumer mp3 masuk VNS..:D
                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X