Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ehoza after moving

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [NEW] Ehoza after moving

    Salam kepada semua ehozarians

    jika anda semua dapat membaca mesej saya ini, sukacitanya dimaklumkan yang anda telahpun berjaya memasuki rumah baru ehoza :D

    terima kasih diucapkan juga kepada pihak2 yang bekerja keras menjayakan proses perpindahan ini.

    bagi mereka yang masih tidak dapat memasuki rumah baru ini, dinasihatkan untuk menunggu lagi dalam tempoh 24 - 72 jam bagi proses pemindahan DNS. hanya jangkaan dan mungkin lebih cepat dari itu

    tapi kalau tak sabar nak tunggu, boleh la cuba cara flush dns. Sila beritahu kengkawan yang lain.

    How to Flush DNS in Microsoft Windows

    In Microsoft Windows, you can use the command ipconfig /flushdns to flush the DNS resolver cache. Open the command prompt and type the following:

    C:\>ipconfig /flushdns
    Windows IP Configuration
    Successfully flushed the DNS Resolver Cache.



    kalau tak berjaya gakk, jangan la korang format pc tu pulak. die tak bersalah. tunggu aje la yek sehingga semuanya selesai :D

    ok bagi mereka yang dah berjaya masuk ke rumah baru ni, proses perforuman akan diteruskan seperti biasa dan kami masih lagi sedang melakukan pemantauan serta memperbetulkan jika terdapat sebarang masalah.

    antara masalah yang telah dikenalpasti

    solid database error ketika buat thread baru

    cara penyelesaian: wat bodo jek sbb kalo korang jumpa, sebenarnya thread tu telah pun dibuat, hanya notification ringkas dari plugin ehoza bermasalah sedikit

    kami akan cuba sedaya upaya dan secepat mungkin untuk menyelesaikan masalah ini

    jika anda terjumpa sebarang masalah lagi, sila laporkan di sini

    terima kasih

    ::banyakkerja:: ::banyakkerja:: ::banyakkerja::
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    tahniah.. terima kasih kepada yang berusaha hingga berjaya..:D

    Comment


    • #3
      hahaha. jgn korg format pc tu. pc tu x bersalah...::dansa::

      019.7551040 :: YM: bdk_lg

      Comment


      • #4
        bau cat nippon la plak umah baru nih...:D:))
        biler nak wat kenduri masuk umah baru nih boss...:D

        @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
        ---------------------klik jer kat web nie---------------------
        KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

        Comment


        • #5
          tahniah kpd ehoza kerana dpt umah baru...org umah baru xder lg ker..::dansa::
          My Flickr

          Comment


          • #6
            Succesful login at last ::banyakkerja::

            Comment


            • #7
              tapi malam tadi dalam kul 12.. tiba2 jer forum takleh masuk..

              katenya.. server masih nak upgrade.. memang kul 12 waktu upgrade server ker??.. :)
              Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

              Comment


              • #8
                fuhhhhh!!! bru dpt msuk...hehehe

                Comment


                • #9
                  Tahniah ... dah pindah rumah baru ... server baru ko vbulletin version baru ?
                  apa yg specialnya rumah baru ni ? :36:
                  Good advice is always certain to be ignored,
                  but that's no reason not to give it :67:

                  Comment


                  • #10
                    waa ... lawo design baru ni ....:105:

                    Good advice is always certain to be ignored,
                    but that's no reason not to give it :67:

                    Comment


                    • #11
                      akhir nye dapat jugak aku berforum macam biasa. menggigil badan ni tak dapat masuk ehoza semalam. ketagih ngan ehoza huhuhu.. :))

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Lancelot View Post
                        tapi malam tadi dalam kul 12.. tiba2 jer forum takleh masuk..

                        katenya.. server masih nak upgrade.. memang kul 12 waktu upgrade server ker??.. :)
                        dns tak stabil lagi. bese la. kdg2 die switch dgn cache rumah lama

                        Originally posted by Ishida Uryuu View Post
                        Tahniah ... dah pindah rumah baru ... server baru ko vbulletin version baru ?
                        apa yg specialnya rumah baru ni ? :36:
                        rumah dh baru. nnti VB pun nak upgrade yang baru gak

                        ape yg spesel? rumah ni lot banglo. sblm ni lot umah teres. kalo wat bising nnti jiran sebelah marah. kali ni lot tanah persendirian, bole wat ikut suka :))
                        https://www.facebook.com/ehozadotcom
                        Jom teka gambar dan menang RM150!

                        Comment


                        • #13
                          syabas ehoza
                          ape keistimewaan rumah baru ni eyh??

                          Comment


                          • #14
                            sib baik dpt masuk rumah baru ni....walaupun semlm x dpt....bau cat kuat lg ni....tahniah ehoza...btw...rumah lama tu nak dah kena sewa ke blm?...heh heh::dansa::

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by ben navarro View Post
                              syabas ehoza
                              ape keistimewaan rumah baru ni eyh??
                              banyakkkkkk. nnti2 appear la keistimewaan tu

                              bole berparty :))
                              Originally posted by Zappa's Fan View Post
                              sib baik dpt masuk rumah baru ni....walaupun semlm x dpt....bau cat kuat lg ni....tahniah ehoza...btw...rumah lama tu nak dah kena sewa ke blm?...heh heh::dansa::
                              kitorg guna cat nippon paint ni. nak sewa ke umah lama tu? tak mahal, 2,3k jek sebulan :))
                              https://www.facebook.com/ehozadotcom
                              Jom teka gambar dan menang RM150!

                              Comment

                              Working...
                              X