Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selamat Pengantin Baru Buat encikapas Dan musalmah

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selamat Pengantin Baru Buat encikapas Dan musalmah



    salam semua warga ehoza...

    31/01/2014 Jumaat malam Sabtu hari tu saya (encikapas) dan musalmah telah di ijab qabulkan...syukur alhamdulillah..
    pada 01/02/2014 pula majlis persandingan kami..semuanya berjalan lancar....ampun dan maaf kerana tak sempat menjemput warga ehoza..
    memandangkan ehoza kini dah macam tinggal kenangan...

    disini saya ucapkan bebanyak terima kasih sebab kerana wujudnya ehoza ni,dengan izin Allah jodoh saya dan musalmah dipertemukan....
    tak disangka sangka,gurauan menjadi cinta antara kami...hehehe...

    tima kasih pada semua...doakan kebahagiaan kami....dan kami sekalipun takkan melupakan ehoza..maafkan kerana berahsia...

  • #2
    semoga brbahagia ke akhir hayat.. :)
    Blog Ku Yg Cikai

    KERJA PART TIME
    RAHSIA JUTAWAN ONLINE DAN SMS

    Comment


    • #3
      Originally posted by akuorgkmpng View Post
      semoga brbahagia ke akhir hayat.. :)
      tima kasih bro AOK..lama betul tak dengar berita...menyelam lautan mana?haha

      Comment


      • #4
        Originally posted by encikapas View Post
        tima kasih bro AOK..lama betul tak dengar berita...menyelam lautan mana?haha
        aku jarang dh online... klu aku online pn, layan youtube ja dgr lagu..
        duk kg line slow skit, tu yg xbrapa best nk layan internet.. dlu2 line laju, buka berpuluh tab pn ok ja.. ni 1 tab pn loading pnya lama. :(
        Blog Ku Yg Cikai

        KERJA PART TIME
        RAHSIA JUTAWAN ONLINE DAN SMS

        Comment


        • #5
          huhu....sama le...nak online selalu pun takleh dah sekarang...
          kije banyak sangat...

          kalo online pun just beli barang....ehoza memang dah lama menyepi sejak apect letak jawatan...haihss

          Comment


          • #6
            Originally posted by encikapas View Post
            huhu....sama le...nak online selalu pun takleh dah sekarang...
            kije banyak sangat...

            kalo online pun just beli barang....ehoza memang dah lama menyepi sejak apect letak jawatan...haihss
            tu la.. mmg sepi.. sblum ni ada msuk tpi mcm dh mati ja ehoza ni.. xtau nk smbang apa..

            p/s: lewat tdo mlm jumaat ni.. hihi
            Blog Ku Yg Cikai

            KERJA PART TIME
            RAHSIA JUTAWAN ONLINE DAN SMS

            Comment


            • #7
              Originally posted by akuorgkmpng View Post
              tu la.. mmg sepi.. sblum ni ada msuk tpi mcm dh mati ja ehoza ni.. xtau nk smbang apa..

              p/s: lewat tdo mlm jumaat ni.. hihi
              hahaha...memang selalu tido lewat..tak kira malam apa pun...si musalmah duk jauh..nak wat camne...::dansa::

              Comment


              • #8
                Originally posted by encikapas View Post
                hahaha...memang selalu tido lewat..tak kira malam apa pun...si musalmah duk jauh..nak wat camne...::dansa::
                ingtkn duk skali.. hihi
                awat musalmah duk jauh?
                Blog Ku Yg Cikai

                KERJA PART TIME
                RAHSIA JUTAWAN ONLINE DAN SMS

                Comment


                • #9
                  Originally posted by encikapas View Post
                  hahaha...memang selalu tido lewat..tak kira malam apa pun...si musalmah duk jauh..nak wat camne...::dansa::
                  ikan di laut asam di darat.....::dansa::

                  Originally posted by akuorgkmpng View Post
                  ingtkn duk skali.. hihi
                  awat musalmah duk jauh?
                  sebab encikapas tak sudi duduk dekat...::nangis::

                  Comment


                  • #10
                    weeeeeee~~~ wah.. macam tak percaya ja.. alhamdulillah.. Tahniah encikapas dan musalmah.. selamat pengantin baru.
                    Didoakan berbahagia hingga ke syurga...

                    p/s : tepek la pic kawin sekeping.. :D
                    ::huwarghhh:: baju raya tucing belum beli..

                    Comment


                    • #11
                      tima kasih cik toyolta..dengar kaba ada kat korea sekrang ni ye?kirim ais kepal siram satuu...hehehe

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by encikapas View Post
                        tima kasih cik toyolta..dengar kaba ada kat korea sekrang ni ye?kirim ais kepal siram satuu...hehehe
                        hahaha.. gosip gosip. untungla kalau korea ada ais kepal :p
                        ::huwarghhh:: baju raya tucing belum beli..

                        Comment


                        • #13
                          salam semua...aku zamreda nie...

                          encik kapas dah kawen?...kat mana tu? johor ke?

                          Comment


                          • #14
                            salam semua...aku zamreda nie...

                            encik kapas dah kawen?...kat mana tu? johor ke?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Azam Mohamed View Post
                              salam semua...aku zamreda nie...

                              encik kapas dah kawen?...kat mana tu? johor ke?
                              dak aihh..kat KL...uik? dah drop ke name?
                              susah nak login ehoza sekarang...spammer vietnam banyak kemain....tak larat nak delete post...isk isk

                              Comment

                              Working...
                              X