Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Main sambung2 ayat

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Main sambung2 ayat

    cara permainan.. sambungkan ayat di bawah. maksimum 10 perkataan jer setiap post. aku start dulu, pastu korang sambung ah.. hihi (^.^)

    pada suatu hari yang sejuk
    Last edited by untouchable; 10-05-2007, 03:58 AM.

  • #2
    joney mengorek hidungnya dengan macho
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

    Comment


    • #3
      sambil diperhatikan necrohated dengan penuh minat

      Comment


      • #4
        tiba-tiba joney menjerit...
        SUCCESS IS A GAME. THE MORE U PLAY, THE MORE U WIN. THE MORE U WIN, THE SUCCESSFUL YOU'LL PLAY!!!

        Comment


        • #5
          Aaaaaaaaarrrggghhhhhhhhh!!!! sedaappp
          http://www.inspiredbymuhammad.com/img/logo.png

          Comment


          • #6
            lopaque teruja dan ingin mencuba skill mengorek seperti joney
            "ketenangan ada di hati, x merasa kerna kau x mencari..."

            Comment


            • #7
              lalu tanpa berlengah lagi lopaque terus...
              'Destinasi Cinta Yang Ku Cari...Sebenarnya Terlalu Hampir...Hanya Kaburi Dengan Dosa Di dalam Hati...'

              Comment


              • #8
                mengajak moon join skali..

                Comment


                • #9
                  pastu lopaque dah tak join, dier pun pegi surau untk bersolat, tetapi xareen dan moon semakin teruja untuk mengorek hidung, dan akhirnya mereka terpaksa akur dgn ketentuan, mereka pun mengorek hidung masing2 sehingga pengsan...
                  http://www.inspiredbymuhammad.com/img/logo.png

                  Comment


                  • #10
                    slps pengsan, mereka teringin mengorek benda lain pulak...

                    Comment


                    • #11
                      4dy yang melihat situasi itu tergezut lalu dia turut pengsan.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by miss sya View Post
                        4dy yang melihat situasi itu tergezut lalu dia turut pengsan.
                        ady pengsan, lepastu dia jadi zombie kampung pisang

                        Comment


                        • #13
                          tapi kat kampung tu pisang dah takde...monyet dah makan
                          My Flickr

                          Comment


                          • #14
                            slps itu, monyet itu pegi ke kg lain utk mcari pisang tanduk...

                            Comment


                            • #15
                              pisang ada tapi tanduk telah dicuri oleh lembu..
                              My Flickr

                              Comment

                              Working...
                              X