Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hobi main Gitar?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hobi main Gitar?

    Ada sapa2 yg minat main gitar?

    ok ni ada sopware chord2 gitar beserta tuner.






    Billion Chords Guitar Dictionary + Guitar Tuner

    The most powerful guitar chord dictionary in the world! With More than 1 Billion Chords available for you, with thousands charted chord variations. You can even get impossible chord combination structures, or the most difficult chords in the world. Better yet, you can transform any chord position to an easier chord to better suit your ability.


    Finally: you can type in any chord, click the button and learn hundreds of chord positions instantly!


    http://rapidshare.com/files/93501757/Billion.Chords.rar

    aku main gitar simple dimple jer...
    korang ada wat band? slalu jemin? banging?
    citer2 ler kat sini. sapa tau 1 hari korang jadi artis kot?

    mungkin ada yg g kursus main gitar?

    sapa guitaris tanahair yg korang pernah jumpa/kenal?

  • #2
    nissc...common guitar sopware tg org gune guitar pro
    cube ko cari guitar pro
    aku xsure skang da version baper..
    LIVERPOOL'S FAN??
    "yOu'LL NeVer wALk ALONe"
    cLick hErE!!

    Comment


    • #3
      Originally posted by spark View Post
      nissc...common guitar sopware tg org gune guitar pro
      cube ko cari guitar pro
      aku xsure skang da version baper..
      ok bro spark. nanti aku tengok2.

      thanks

      Comment


      • #4
        aku main gitar gitu gitu jer...takat kod biasa jer bleh ... janji aku layan :))
        KLIK DISINI UNTUK BACA >>>>

        Comment


        • #5
          Originally posted by alfatih View Post
          aku main gitar gitu gitu jer...takat kod biasa jer bleh ... janji aku layan :))
          aku pon, asal leh bunyik gitar tuh, jadik la...
          sumbang belakang citer..:)):)):)):))

          Comment


          • #6
            kes kes kes .....betul tuh ...tapi suara aku tak la sumbang sgt...kalu main dgn gitar...awek boleh gak la lentoqqq.... :))
            KLIK DISINI UNTUK BACA >>>>

            Comment


            • #7
              Guitar? Alamak.. dah lama pencen.. dulu muda2 ade gak sesekali jam kat Soromban..
              Lopeh tu, gitaris aku pernah jumpe pun.. Joe ngan Kid jolah.. lain takdo..
              Aku ado Ibanez Acoustic dulu.. tapi kebuk dah pecah lorr...
              :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
              Life is poetry in motion...!!
              Always Mizundastood!!!!!!

              Comment


              • #8
                Originally posted by Penggawa View Post
                Guitar? Alamak.. dah lama pencen.. dulu muda2 ade gak sesekali jam kat Soromban..
                Lopeh tu, gitaris aku pernah jumpe pun.. Joe ngan Kid jolah.. lain takdo..
                Aku ado Ibanez Acoustic dulu.. tapi kebuk dah pecah lorr...
                Aku ada fender Ash Stratocaster ngan ibanez.. Ibanez tu aku beli dari Joe wings pada tahun 1995.. Fender aku beli masa kat U.S dulu.. siap ngan fender tiub amp lagi..
                A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                click down here to hear my creativity
                Soulwagon

                Comment


                • #9
                  da lama x men gitar.... men gitar kapok ajerla... 2 pun da keras da jari jemari men kod...:)):)):))
                  Suatu Kenangan™
                  ~You're a princess, one day you'll be a queen.. You must be strong if you want to be a queen~ArericH.K
                  ~patah tumbuh hilang berganti memanjang...~bul4t

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tsunamizu View Post
                    Aku ada fender Ash Stratocaster ngan ibanez.. Ibanez tu aku beli dari Joe wings pada tahun 1995.. Fender aku beli masa kat U.S dulu.. siap ngan fender tiub amp lagi..

                    Fullamak bro.. BRape rege Joe jual kat ko.. Ado otograp dak?
                    :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
                    Life is poetry in motion...!!
                    Always Mizundastood!!!!!!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Penggawa View Post
                      Fullamak bro.. BRape rege Joe jual kat ko.. Ado otograp dak?
                      aku beli dengan dia rm 700 je.. dia nak effect barber aku..
                      lagi pun.. sebab neck dia ada problem sikit..
                      ala.. dia apa susah.. rom banyak sponsor dia..
                      aku repair habis rm 200.. kalau baru kat pasaran masa tu harga dia rm 2800.00..
                      sekarang lagi la mahal..
                      mana ada otograph.. dulu jemm sama-sama..

                      gitar kita boleh simpan sebagai koleksi..
                      gitar merupakan barang elektrik yang tak pernah jatuh harga..
                      makin mahal adalah..
                      A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                      click down here to hear my creativity
                      Soulwagon

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by tsunamizu View Post
                        aku beli dengan dia rm 700 je.. dia nak effect barber aku..
                        lagi pun.. sebab neck dia ada problem sikit..
                        ala.. dia apa susah.. rom banyak sponsor dia..
                        aku repair habis rm 200.. kalau baru kat pasaran masa tu harga dia rm 2800.00..
                        sekarang lagi la mahal..
                        mana ada otograph.. dulu jemm sama-sama..

                        gitar kita boleh simpan sebagai koleksi..
                        gitar merupakan barang elektrik yang tak pernah jatuh harga..
                        makin mahal adalah..
                        bro tsunami, leh up cikit kat sini demo ko main gitar tu?:105:
                        wat mp3 pon elok tu. klu x pon ko up jer video ko jam kat youtube. gempak & bangga gak kitaorang member2 kat ehoza nih:41:

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by nissC20 View Post
                          bro tsunami, leh up cikit kat sini demo ko main gitar tu?:105:
                          wat mp3 pon elok tu. klu x pon ko up jer video ko jam kat youtube. gempak & bangga gak kitaorang member2 kat ehoza nih:41:
                          nantilah aku usahakan.. dah lama tak main.. takde masa..
                          baru-baru nie band aku ada masuk rentak juara rtm..
                          result belum kuar.. kalau dapat jadi finalist.. memang gempak...
                          A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                          click down here to hear my creativity
                          Soulwagon

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by tsunamizu View Post
                            nantilah aku usahakan.. dah lama tak main.. takde masa..
                            baru-baru nie band aku ada masuk rentak juara rtm..
                            result belum kuar.. kalau dapat jadi finalist.. memang gempak...
                            good news tu bro :41:
                            semoga berjaya.
                            kita leh promote band ko & siap undi lagik :41:

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by nissC20 View Post
                              good news tu bro :41:
                              semoga berjaya.
                              kita leh promote band ko & siap undi lagik :41:
                              harap cam tu lah..
                              tapi aku rasa.. aku kena tarik diri..
                              sebab sekarang tengah sibuk ngan biz.. kena cari pengganti..
                              tapi band tu masih on lagi..
                              "Aznie Dean and the Soulwagon.."
                              kita orang banyak main blues dan rock..
                              A mind trouble by doubt cannot focus on victory

                              click down here to hear my creativity
                              Soulwagon

                              Comment

                              Working...
                              X