Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ladies Futsal

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ladies Futsal

    first at all, nak mintak izin kat mod, jika salah thread ni... tlg msukkan ke tmpat yg btul yerk... sbb, kompius either ni hobby ker, sport ker, ladies talk...:5::5:

    Salam & Slamat... Ehozanita2 sekalian....

    Korang minat tak futsal? Setakat mana yg korang minat? Wat pengetahuan korang sy adalh pengemar sukan especially futsal ni... stakat ni, sy ada team sendiri & dah msuk banyak gak la game kat malaysia ni... just for fun dan sihatkan tubuh badan...:69::69:

    Slalunye kami training & fitness seminggu sekali laa... kepada Ehozanita2 (wanita sahaja) yg berminat nak join kami sila2 la PM sy..

    Klu tidak pn, korang bleh la sharing about futsal here... especially for ladies yg interested nak main futsal ni...:67::67:

  • #2
    men ktner tu :19:

    Comment


    • #3
      dekat area shah alam... Mashusita Sport Complex...

      Comment


      • #4
        ade gmbr x? :19:...klu ade gmbr bru dieorg semangat nk join :D

        Comment


        • #5
          hmmmm... ini kitorng punya achivement paling tinggi utk tahun ini.. tempat ke-4 iMetro Zon Tengah.. dengan tempat ke-5 iMetro Grand Final tahun 2008..::::

          Tp, kepada korang2 suma ... di ingtkan kitorng ni main futsal utk suka2 ajee... just for fun... bukan utk mengejar kemenangan ataupn, sumber pendapatan... klu dah rezeki kita menang... Alhamdulillah...

          :67::67:

          Comment


          • #6
            budakbaiks main futsal ropanya..mana geng paku kalu ade pompuan mesti ade.
            >>>

            Comment


            • #7
              aku nak jadi manager korang leh tak ? :)
              KLIK DISINI UNTUK BACA >>>>

              Comment


              • #8
                Originally posted by zamreda View Post
                budakbaiks main futsal ropanya..mana geng paku kalu ade pompuan mesti ade.

                hihihi.. sajeee... megisi masa lapang...::::

                Comment


                • #9
                  tp x pnah jumpa lak kt zon timur:)

                  Comment


                  • #10
                    owei men futsal gk dulu, kt subang sport center tu.. skrg bercuti.. tp rasanya stamina dh larik nie

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by sharksuke View Post
                      tp x pnah jumpa lak kt zon timur:)

                      klu g ke grand final... mesti la ada disebalik2 org yg ramai tu.... grand final kan kat terengganu...:o

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by oweizmez View Post
                        owei men futsal gk dulu, kt subang sport center tu.. skrg bercuti.. tp rasanya stamina dh larik nie

                        kitorg pn dah lama dh tak men futsal... baru2 ni aje kitorg turun... nak bagi hilangkan suma lemak2 ketupat, rendang, lemang..:gelak guling::gelak guling:

                        Comment


                        • #13
                          wehh...aku kalu jadi manager korang musti leh dapat jadik champion... tak caya tanya la spark or astala :)
                          KLIK DISINI UNTUK BACA >>>>

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by alfatih View Post
                            aku nak jadi manager korang leh tak ? :)
                            nmpak tak orang yg berkepala botak kat tepi kitorg tu... itula manager kitorg... amacam? ada berani ker nak take over?::::

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by budakbaiks View Post
                              kitorg pn dah lama dh tak men futsal... baru2 ni aje kitorg turun... nak bagi hilangkan suma lemak2 ketupat, rendang, lemang..:gelak guling::gelak guling:
                              tgu owei balik KL la.. but shah alam jauh sket ler dgn tempat owei nnt.. owei nk kena bakar sket lemak2 jitra nieeeee:102::102:

                              Comment

                              Working...
                              X