Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Inilah Gadis Paling Hot di Facebook !

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inilah Gadis Paling Hot di Facebook !






    Talia Russo dari Toronto dit gelar sebagai salah satu gadis paling hot di Facebook.

    Penghargaan itu diberikan oleh majalah pria dewasa popular Maxim. Wanita 29 tahun itu mengirim fotonya dan terpilih sebagai salah satu gadis ter hot di halaman Facebook Maxim.

    "Penekanan yang ingin aku tampilkan adalah aku tidak ingin terlihat murahan atau hal lain seperti itu. Aku ingin tampil klasik saat di foto,” kata Russo.

    Ia bekerja sebagai pemain film dan model selain bekerja di perusahaan pertambangan. Ia mengatakan tidak keberatan tampil di majalah PlayBoy. Ia telah bertemu dengan pendiri majalah itu Hugh Hefner dalam sebuah acara amal di istananya yang terkenal di Los Angeles tahun lalu. Foto mereka muncul di Facebok gadis itu.

    Gadis itu mendambakan untuk meneruskan sekolahnya sebagai ahli gizi. Dia juga akan tampil di kalender yang setengah hasilnya akan disumbangkan ke riset kanker untuk menghargaaan pada ayahnya yang meninggal akibat kanker saat ia berusia 7 tahun.

    "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

  • #2
    hot sebab benda tu jer... haha.. :)) ::sleepy::
    " Sa, omae no tsumi o kazoero ! "
    Currently watching : Kamen Rider W, Kamen Rider Kabuto, Kamen Rider Ryuki

    sigpic

    Comment


    • #3
      dh tanyang lurah smpai cam2 mmg la hot..
      tp aku rasa org yg menyumbang pada kepopularan dia kt FB nih..
      msti bdak2 PBE nih (paku,boy n el-zafa)... :)):)):))


      Comment


      • #4
        Originally posted by antagenaiz View Post
        dh tanyang lurah smpai cam2 mmg la hot..
        tp aku rasa org yg menyumbang pada kepopularan dia kt FB nih..
        msti bdak2 PBE nih (paku,boy n el-zafa)... :)):)):))
        hareemmm.....sampai sini kau menabur fitnah ye...........:)):)), aku sendiri tak tahu facebook tu menda alah apa, kuih seri muka aku tahulah:)):))
        "Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control."
        sigpic
        "Seseorang menganggap sekatan sebagai batu penghalang, Sedangkan
        orang lain menganggapnya sebagai batu lonjatan."

        ([email protected])



        Comment


        • #5
          hhaha
          Mr.P sllu terlibattt:D

          Comment


          • #6
            haaha... sok kat atas hot jgk...:D

            Comment


            • #7
              hot gak lak tu.....................
              >>>

              Comment

              Working...
              X