Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trend Selendang Lelaki..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trend Selendang Lelaki..







    Sekarang dah banyak kita nampak lelaki juga memakai selendang. Tapi selendang lelaki beza dengan selendang perempuan. Kebiasaannya selendang lelaki dililit di bahagian leher untuk menampakkan imej yang stylo dan up to date. Trend ni sudah agak lama dan sukar untuk di stylekan oleh disebabkan keadaan cuaca dan suhu yang agak panas dan bahang di Malaysia. Sesiapa yang rare je berani pakai waktu panas. Selendang ni juga perlu ade ciri-ciri yang bersesuaian dengan lelaki untuk menampakkan lebih kejantanan :


    1. Selendang mestilah tidak terlalu panjang berjela untuk mengelakkan ia berjuntai seperti ekor.


    2. Warna yang menyerlah adalah salah satu faktor yang boleh diambil kira supaya selendang tampak lebih menarik pabila dikenakan dengan baju.


    3. Tak perlu mempunyai pelbagai corak yang mengarut dan menjolok mata. Corak petak dan berjalur panjang lebih sesuai untuk dipakai. Petak hendaklah petak yang berbentuk lebih besar untuk mengelakkan selendang itu kelihatan seperti serban Pak Imam.


    4. Pemilihan kain yang tidak tebal adalah lebih baik untuk mengelakkan panas pabila memakainya waktu matahari di atas kepala.
    Last edited by nikridzuan; 26-01-2010, 06:03 PM.

    "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

  • #2
    siapa ada nak jual...boleh kongsi bersama

    "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

    Comment


    • #3
      ada gambar menarik boleh post kan...

      "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

      Comment


      • #4
        pakai selendang nie utk panaskan badan ajer....kot2 sesuai diwaktu pagi yng sejuk..
        >>>

        Comment


        • #5
          Gucci Men Scarf:


          LV Men Scarf:




          Amanis Men Scarf:




          "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

          Comment


          • #6
            bleh lap peluh di tgh2 panas...
            Suatu Kenangan™
            ~You're a princess, one day you'll be a queen.. You must be strong if you want to be a queen~ArericH.K
            ~patah tumbuh hilang berganti memanjang...~bul4t

            Comment


            • #7

              PRESENTS A CLASSIC ALL WOOL SCARF.
              Brand new, Black, white & purple check design, with beautiful tasseled ends.
              Very wearable and perfect for this Autumn and Winter.
              FREE POSTAGE & PACKING !


              Being modelled by myself a man, but would equally suit women too.

              30 cm`s wide & 185 cm`s long.
              I will post this item to you instanly !
              A WOOL scarf with FREE uk postage at an amazingly LOW PRICE.





              "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

              Comment


              • #8
                tu la..dan npk kejantanan...

                "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

                Comment


                • #9
                  msa 1st fesyen nih di tampilkn kt malaysia
                  nmpk cm toj aji jaa
                  tp skrng xrmai da follow,suhu malaysia t'llu pnas::ketukdinding::

                  Comment


                  • #10
                    guna serban pun bole.. :D

                    Comment


                    • #11
                      pakai malam2 la :71:

                      Comment


                      • #12
                        pakai nie bagus.............sbb klau orang nak merompak......nie utk keselamatan...
                        >>>

                        Comment


                        • #13
                          kalu mlm ok kot pkai
                          nk2 lepak kt klcc
                          sejuk die x ingt
                          hehe :D:D

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by zamreda View Post
                            pakai nie bagus.............sbb klau orang nak merompak......nie utk keselamatan...
                            bagus...bro tau kat ne ada jual?..

                            "Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by nikridzuan View Post
                              bagus...bro tau kat ne ada jual?..
                              aku pon baru tau skaf leherr nie....
                              >>>

                              Comment

                              Working...
                              X