Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attention!!!!! Sila baca sebelum post

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Attention!!!!! Sila baca sebelum post

    a'kum wbt....

    sila ambil perhatian kepada semua ahli-ahli ehoza

    starting from today, aku harap, mintak jasa baik korang semua, sila jangan post perkara-perkara yang terlalu sensitif dengan isu keagamaan yang agak mendalam di sini. antara sebab-sebab aku tak benarkan perkara seperti itu dibincangkan di sini

    1. kita tiada pakar dalam bidang2 berkaitan keagamaan di sini
    2. ada ahli-ahli ehoza yang bukan beragama islam
    3. kita tidak pasti sama ada berita yang disebarkan itu benar atau sebaliknya
    4. perbincangan sedemikian, jika tak dapat dikawal, akan menimbulkan isu perkauman dan keagamaan dan akan menjerumus kepada perpecahan rakyat sedangkan kita hidup di Malaysia ni dalam masyarakat majmuk pelbagai bangsa dan agama

    bukan niat aku taknak membela agama sendiri tapi kita buat mana yang termampu untuk kita lakukan. jangan cakap berdegar2 tapi buatnya tidak. so, sebelum kite sume jadik batu api, lebih baik hentikan aje posting2 yang lebih kepada arah itu.

    amaran dari aku:
    aku akan delete trus mana-mana posting tanpa amaran jika aku dapati tidak bersesuaian.

    walaupun ehoza masih dalam peringkat baby kalau ikut kategori forum komuniti, ini tidak bermaksud yang segalanya dibenarkan di sini. bukannya hentam keromo ikut suka korang ok? kita kat sini ade rules, dan aku harap hormati rules yang sedia ada. pada aku dah ler tak ketat mana pun, simple jek so kalo rules yang simple ni pun korang takleh nak accept, tatau aaa nak cakap apa. manusia hidup di dunia ni, kena dikawal ikut peraturan. tanpa peraturan, kita ni tak ubah umpama haiwan la, ye tak?
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!
Working...
X