Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rahsia urut zakar

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [18SX] Rahsia urut zakar

    Rahsia urut zakar adalah bertujuan untuk membesarkan tisu-tisu penegang, dan melancarkan perjalanan darah

    Tuam panas – Menyegarkan zakar, dan memastikan semua salur darah yang halus didalam zakar berfungsi dan dapat diisi dengan darah ketika menegang dengan sempurna bagi menentukan penegangan yang optimum. Urutan – amalan teknik mengurut yang betul mempercepatkan proses pemanjang zakar, serta meregangkan kulit-kulit luar zakar.

    Otot kemutan – Melatih otot kemutan kearah mengawal pancutan mani, dan juga menjadikan pancutan mani seperti satu tembakan (tidak meleleh). Pancutan mani yang kuat didalam faraj adalah satu nikmat yang tidak terhingga kepada pasangan anda.

    Membuat zakar sentiasa segar dan bermaya. Mencegah dari berlakunya mati pucuk, kerana mengurut dapat membantu melancarkan perjalanan darah pada zakar

    Pembentukkan zakar yang menarik – zakar yang bengkok dapat dibetulkan, saiz zakar yang besar lebih menarik, menambahkan nikmat kepada pasangan anda. Anda boleh melakukan sendiri dirumah atau dimana sahaja tempat yang sesuai .

    Sebagai lelaki anda akan lebih yakin dan berbangga dengan saiz zakar yang panjang dan besar. Tiada sebarang pantang, ataupun amalam mistik (tahyul). Program ini adalah kaedah latihan pengurutan. Meningkatkan daya dan kekuatan stamina ketika hubungan ****.

    Semua Masalah Seksual Lelaki boleh di rawat mengikut Kaedah yang betul, antaranya ialah:-

    Lemah Tenaga Batin

    Lemah Tenaga Batin ini boleh diatas dengan amalan teknik mengurut yang betul. Ia mungkin disebabkan oleh penyakit fizikal atau mental. Mengamalkan ubat-ubat terlampau lama boleh menyebabkan penyakit Lemah Tenaga Batin

    Zakar Tidak Tegang

    Mungkin disebabkan otot-otot zakar telah mengecut atau lemah. Urut untuk menguatkan otot-otot supaya kembali normal

  • #2
    urut2 kang........steam polak.................::bigsmile::
    >>>

    Comment


    • #3
      Originally posted by zamreda View Post
      urut2 kang........steam polak.................::bigsmile::
      ni la problem yg sering menimbolkan masaalah .. time tu jugak la tingat kat secretary boss yg seksi meksi ..

      akhir nya? Aku ternoda .. owh tidaaakkk!!!!! ::nangis::

      Comment


      • #4
        xkan cite jer..pic yer xder ker??hehehe
        A few thing first..Sorry if i sounded offensive,i'm just speaking my mind. :) I'm no better than you,even if i am(maybe)..i dont even care coz were still the same :) On the lighter side..a quote from a favourite actor

        Julian: "Does anybody else have the heebee-jeebees?"

        Comment


        • #5
          Originally posted by headpux View Post
          xkan cite jer..pic yer xder ker??hehehe
          ya x ya jugak. mana pic nyer bro?
          http://www.rm20segera.com/?r=tokdor (18SX)

          Comment


          • #6
            ha3.. korang takde e-book urutan zakar ker??... dalam e-book tu siap bergambar sekali.. :)
            Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

            Comment


            • #7
              Originally posted by Lancelot View Post
              ha3.. korang takde e-book urutan zakar ker??... dalam e-book tu siap bergambar sekali.. :)
              bg la link donload...

              Comment


              • #8
                Ni ada kaitan dengan "Seorang gadis jelita dikesan mampu memperoleh pendapatan bulanan lima angka dengan mudah hanya melalui perniagaan menjual tip urutan dan petua rahsia bagi membesarkan kemaluan lelaki melalui Internet sejak dua tahun lalu" ke???

                Comment


                • #9
                  wow..i like....ekkekek..:)) :))

                  Comment


                  • #10
                    kalo ada yang tolong urut lg sodap hehehehe

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by mdrizad View Post
                      kalo ada yang tolong urut lg sodap hehehehe

                      pe lagi kwin r

                      biarkn bini buat

                      hehhe

                      ::bigsmile::::bigsmile::
                      A few thing first..Sorry if i sounded offensive,i'm just speaking my mind. :) I'm no better than you,even if i am(maybe)..i dont even care coz were still the same :) On the lighter side..a quote from a favourite actor

                      Julian: "Does anybody else have the heebee-jeebees?"

                      Comment


                      • #12
                        sertakn bukti lah
                        bru confident skit na amal :D

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by mdrizad View Post
                          kalo ada yang tolong urut lg sodap hehehehe
                          memang sedap bro... tapi rahsia sebenar urut zakar ni ialah jangan sampai zakar bersin.. kalo dah bersin memang tak jadi urut la... :)
                          Bila ada DropBox siapa lagi perlukan pendrive untuk menyimpan data. :)

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Lordz666 View Post
                            bg la link donload...
                            Nak sedut free je ko ni. Order le dari aweks ebook tu :))

                            Originally posted by genixshadow View Post
                            sertakn bukti lah
                            bru confident skit na amal :D
                            Nak praktik ke bro? Ada poblem ngan *tut* :))
                            sigpic
                            Blog Teknologi: http://knowledgewithoutlimitation.blogspot.com/

                            Comment


                            • #15
                              Perlu belajar dengan lebih mendalam ilmu seni asmara ini agar isteri sentiasa happy dan bahagia selalu... :)

                              Comment

                              Working...
                              X