Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

HOW do you promote ur LoveLy Ehoza.com

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SURVEY] HOW do you promote ur LoveLy Ehoza.com

    Ni saje aku nak tahu, korang promote atau tak Ehoza.com ni...

    Kalo korg promote, camane?

    Sebab selama ni aku tertanye2... jadi utk dapat jawapan, aku tanye je la... :D ::


    Ni cara aku... tampal stiker kat kete burok... :D

    Image

    Last edited by apect; 19-10-2009, 08:51 PM.

  • #2
    cntik stiker...hehe..
    aku lak kat tagged aku,fs aku ler...
    nk tmpal kat motor ngn kete..stiker xder...hehe...
    aku ingt nk create design nk wat cover laptop plak...

    Comment


    • #3
      gua ada bubuh banner kat blog gua.. selain itu, gua selalu mengenakan t-shirt ehoza.. malam raya yang lepas pun gua sarung t-shirt ehoza..:D

      Comment


      • #4
        race...kasi up itu gambo cermin kete kiter tu deh.:71:
        "..mulianya aku kerana aku adalah Muslim, bukan kerana aku adalah Melayu.."
        kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
        http://astalavista6048.blogspot.com
        -xtra-

        Comment


        • #5
          chewah2.......... lama sonyap sunyi tiba2 mai tayang gambar keta lak cikgu joni ni wakakakakak............


          ostad... keta aku lg buruk dr joni....buleh beli keta aku seploh bijik kalo compare ngan dianye :)):)) malu ah :)):)):))
          Originally posted by astalavista6048 View Post
          race...kasi up itu gambo cermin kete kiter tu deh.:71:

          Comment


          • #6
            kete org tu race.. aku tampal stiker kat situ je.... :)) :))

            p/s: dah dah... balik ke pangkal jalan... jawab soklan aku... :D

            Comment


            • #7
              smart tu, aku tade transport sndiri nk paste2 stiker ni, promote ehoza melalui artikel2 menarik kt facebook je..

              Comment


              • #8
                ni nak promote keta ke ape ni? :D
                https://www.facebook.com/ehozadotcom
                Jom teka gambar dan menang RM150!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by apect View Post
                  ni nak promote keta ke ape ni?
                  smbil menyelam minum air... :D


                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by antagenaiz View Post
                    smbil menyelam minum air... :D
                    joney pn lu nk libas ke bro...
                    kne 'pang' 3hr 3mlm makan nsi pkai straw..
                    :)):))

                    aku promote kt tagged..pkai tshirt ehoza..
                    paling sadis aku paksa member2 join...
                    :)):))
                    owner of: myvi kaler gold ~ moto wave 125 kaler biru ~ canon 1000d ~ nokia n95 8gb ~ psp 2000


                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by apect View Post
                      ni nak promote keta ke ape ni? :D
                      hehe hehe hehe hehe :D :D :D

                      takde la pek... aku tanye soklan la tu... soklan mudah2 je...

                      Comment


                      • #12
                        patut la lame menyepi, huhuhuhu

                        aku ade gak promot dgn tampal stiker kat cermin depan dan belakang kete aku.

                        mmmm nk up gambo malu la...

                        ade gak tepet banner kat fs.
                        Keep in touch


                        Comment


                        • #13
                          den rasa memang nak promote kete ni..hahahaha

                          somutmerah 0126562538

                          Comment


                          • #14
                            aku ade promote dkt fs je.....
                            nk promote dkt keta xde stiker......:(:(
                            sigpic

                            "Sabda Rasulullah S.A.W :
                            "sesungguhnya Allah tidak ,melihat kepada bentuk tubuh kamu dan tidak juga pada rupa paras kamu,
                            tapi dia melihat pada hati kamu " (Daripada Abu Hurairah ra)"

                            Comment


                            • #15
                              kitorang promote dengan care memakai baju Ehoza yang kitorang beli ngan apect...:)):)):))
                              sigpic
                              "I'm Just A Passing By Kamen Rider..."


                              Comment

                              Working...
                              X