Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

JOM KECOH Dengan EHOZA [JKE10]

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Question] JOM KECOH Dengan EHOZA [JKE10]


    termasuk dalam major event ke 2 Ehoza dalam tahun ni

    susulan dari tournament bowling dengan pihak forum NoGold bulan lepas, pihak pengurusan Ehoza telah mengambil inisiatif untuk melaksanakan event khas berbentuk sukan untuk semua rakyat Ehoza

    sesuai dengan namanya, kami akan memastikan yang event kali ini tidak akan memberi tekanan kepada mana2 pihak dan ianya akan kecoh habis. ia dijalankan bukan dengan membawa tekanan mesti nak menang tournament, tetapi lebih kepada enjoy di samping berkenalan dengan rakan2 ehoza yang lain. pemberian hadiah juga bukan kepada yang menang sahaja, malah yang tercorot pun berkemungkinan untuk dapat hadiah juga :D

    dari pelbagai jenis sukan yang popular sekarang, kami telah memilih Bowling kerana ianya mudah, tidak memerlukan sebarang peralatan tambahan, bole disertai lelaki dan perempuan mahupun dari pelbagai lapisan umur.

    Lokasi: Wonder Bowl, Mines Shopping Fair, Seri Kembangan.


    tambahan lagi, kami akan menambah event pada hari kedua yang berbentuk sukaneka + sukan rakyat, diadakan di taman tema air. lepas abis bersukan, korang bole berendam sampai kecut semua mende :D

    Lokasi: Desa Waterpark,Jalan Kelang Lama, Kuala Lumpur


    tidak seperti event2 yang lepas, JKE10 kali ini:
    1. tidak memerlukan anda untuk bermalam di lokasi event, tapi kalo nak bermalam jugak, sukati la. korang bincang la dengan tokei bowling tu sendiri
    2. event selama 2 hari hanya pada siang hari sahaja
    3. kos yang rendah, hanya berada di bawah paras RM50 sahaja. makanan dan tshirt khas disediakan
    4. boleh disertai oleh semua lapisan dan golongan umur
    5. pembentukan kumpulan mengikut kehendak anda sendiri. kami tidak akan menetapkan apa2
    6. macam biasa, ada cabutan bertuah. kali ni kami akan memastikan bukan urusetia yang akan menerima grand prize. insiden sebelum ini hanyalah kebetulan, bukan dirancang jauh sekali ditetapkan.
    7. pengenalan commitment fees bagi mengelakkan mereka2 yang macam lalang, kejap nak datang kejap taknak datang. hanya selepas kehadiran, commitment fees akan dikembalikan secara cash.


    apa yang diperlukan sekarang ialah untuk anda vote tarikh yang sesuai. vote ini akan dijalankan dengan kadar segera iaitu sehingga jam 12 malam, hari Ahad, 9 Mei

    jadi vote sekarang juga dan bantu kami untuk mempermudahkan urusan
    39
    19 dan 20 Jun 2010
    35.90%
    14
    26 dan 27 Jun 2010
    64.10%
    25

    The poll is expired.

    Last edited by apect; 06-05-2010, 04:52 PM.
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!

  • #2
    mati2 aku igt flat kreta ayam...:))

    Comment


    • #3
      tajuk betul2 everhijau nie... :D
      "..mulianya aku kerana aku adalah Muslim, bukan kerana aku adalah Melayu.."
      kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
      http://astalavista6048.blogspot.com
      -xtra-

      Comment


      • #4
        bos..klu tarikh 19-20 tuh..mybe x dpt join...sbb bru abis praktikal kat penang..so nk kemas2 brg lagi...klu 26-27 jun tuh...insyallah dpt join...sbb me akan berada kat kl...sebelum berlepas ke bandung indonesia pada awal bulan 7...

        Comment


        • #5
          voted!!
          errr.. papehal pun, bowling akan buat hari sabtu kan..??
          ahad baru xtvt mandi/berendam tu kan..?? :D:D

          Comment


          • #6
            ermm...maybe berat kan pergi salah satu hari(ahad) jek papepun akan cuba pergi kedua2 harinya :)
            "..mulianya aku kerana aku adalah Muslim, bukan kerana aku adalah Melayu.."
            kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
            http://astalavista6048.blogspot.com
            -xtra-

            Comment


            • #7
              alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. nk ikut.. but rizal ckp dlm cuti sekolah tu, opis dia ada hari keluarga.. nk kena beramah mesra kt sana.. takut la pulak clash date.. cuti sekolah bila ek?

              Comment


              • #8
                Originally posted by -eina- View Post
                voted!!
                errr.. papehal pun, bowling akan buat hari sabtu kan..??
                ahad baru xtvt mandi/berendam tu kan..?? :D:D
                yup, for sure ;)
                Originally posted by astalavista6048 View Post
                ermm...maybe berat kan pergi salah satu hari(ahad) jek papepun akan cuba pergi kedua2 harinya :)
                kalo bole try la dtg kedua2 hari tu. sbb kedua2 hari tu saling berkaitan termasuk la pengiraan markah dan pemberian hadiah. kalo miss salah 1, memang la rugi

                Originally posted by oweizmez View Post
                alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. nk ikut.. but rizal ckp dlm cuti sekolah tu, opis dia ada hari keluarga.. nk kena beramah mesra kt sana.. takut la pulak clash date.. cuti sekolah bila ek?
                baik ko tanya rizal btol2 skrg ni. bile hari keluarga die tu
                https://www.facebook.com/ehozadotcom
                Jom teka gambar dan menang RM150!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by apect View Post
                  yup, for sure ;)

                  kalo bole try la dtg kedua2 hari tu. sbb kedua2 hari tu saling berkaitan termasuk la pengiraan markah dan pemberian hadiah. kalo miss salah 1, memang la rugi
                  err.. markah kira utk 2 hari eh..???
                  allaaaaa.. kalo sabtu tu xde masalah nk join..
                  tp, ahad tu x bleh.. :(

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by -eina- View Post
                    err.. markah kira utk 2 hari eh..???
                    allaaaaa.. kalo sabtu tu xde masalah nk join..
                    tp, ahad tu x bleh.. :(
                    masalah seperti ni telah difikirkan awal2 lagi. ade tidak, mungkin hadiah kena pecahkan la ;)

                    tp ia belum ditetapkan so chances and choices tetap ada
                    https://www.facebook.com/ehozadotcom
                    Jom teka gambar dan menang RM150!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by apect View Post
                      masalah seperti ni telah difikirkan awal2 lagi. ade tidak, mungkin hadiah kena pecahkan la ;)

                      tp ia belum ditetapkan so chances and choices tetap ada
                      owh.. ok then..
                      tq boss... :D

                      Comment


                      • #12
                        boss apect
                        xnk panggil media buat liputan khas ke program kali ni
                        hehe :D:D

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by ben navarro View Post
                          boss apect
                          xnk panggil media buat liputan khas ke program kali ni
                          hehe :D:D
                          cadangan yg bagus tu... kalo media mainstream xlayan, try laa promote kat gua.com ke, nuffnang ke, sinar harian ke... :p ::dansa::
                          Al-Quran Tafsir per Butir Patah Perkataan (PERTAMA di Malaysia!) oleh:LoMpat TiKaM

                          Comment


                          • #14
                            waaaa
                            2 major event thni nie
                            mmg gempak abis

                            Comment


                            • #15
                              sy vote 19 & 20...26 & 27 ade class..:D:D

                              Comment

                              Working...
                              X