Bitcoin, Litecoin, Namecoin, Peercoin 728x90

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009



    hi rakan-taulan,
    sudah 2 minggu kita lalui bulan ramadhan dan tidak lama lagi kita akan menyambut lebaran baru Aidilfirtri.

    oleh yang demikian, dengan rasa serendah-rendah hati, dgn setulus-tulus ikhlas hati, dengan setinggi-tinggi cinta di hati terhadap ehoza.com, saya bagi pihak admin dan seluruh warga kerja Ehoza.com keseluruhannya memohon maaf, zahir mahupun batin kepada semua warga eHoza dalam menyambut Syawal 1430H 2009M.

    kami termasuklah saya, mengaku di dalam melaksanakan beberapa program ehoza misalnya, EGN 2009, EGP 2009, Majlis Berbuka Puasa eHoza 2009, banyak pertuturan bahasa yang barangkali tidak enak di dalam memberikan arahan-arahan serta panduan-panduan kepada AJK2 event yang mana mungkin menyebabkan rasa kurang senang di atas 'kediktator-an' saya bagi melicinkan perjalanan event2 di atas tersebut, juga kepada semua penaja dan penyumbang event-event eHoza yang andaikata kelihatan kami tidak memberikan sepenuh penghargaan dan recognition di atas tajaan dan sumbangan anda selama ini, mohon maaf kesemuanya ....

    kami juga akui di dalam berforum membuat posting di eHoza selama mana kewujudan kami membuat posting mahupun reply tidak kira di dalam Section Politik, Section Request dah pelbagai Section lagi mahupun individu-individu yang pernah dikenakan tindakan tidak popular Infraction oleh kami di dalam menjalankan kewajipan dan tanggungjawab yang telah diamanahkan juga barangkali ada penyusunan frasa bahasa yang kurang enak dibaca oleh warga forum eHoza sekalian, kami mohon keampunan semuanya ....

    tidak juga kami nafikan, kami juga akui di dalam berkomunikasi secara spontan di dalam Chatbox eHoza barangkali juga wujud kekurangan daya peka kami kepada sensitiviti chatters di ruang sembang rawak tersebut secara langsung mahupun secara tidak langsung, kami pinta sepenuh kemaafan di atas kealpaan pertuturan di sana ....

    akhir kata, tidak dilupakan juga, dalam apa jua cara, apa jua medium, di mana, dan pada bila-bila masa sahaja sebelum ini, jikalau terdapat kekurangan pada warga eHoza pada kami, yang juga tidak kurang lemah lagi alpa ini, kami maafkan semuanya, kami halalkan mana yang terkurang dan juga mana yang terlebih ....

    pastikan memberi perhatian terhadap aspek-aspek keselamatan harta-benda, rumah, serta nyawa ketika anda berhari-raya tidak kira di kampung halaman mahupun di bandar.

    yang paling mustahak, bagi yang tidak berkesempatan pulang berhari raya bersama keluarga, ringan-ringankan tangan anda untuk menelefon orang tua. bagi saudara mara rapat yang berseteru tu, lupakan kisah lama, mulakan yang baru hendaknya.

    Maaf Zahir Dan Juga Batin ... Selamat Hari Raya ....

    yang tidak sempurna,
    kahar :cool:
    Last edited by kahar; 07-09-2009, 02:43 PM.
    Life in mono ...
    .

    http://i80.photobucket.com/albums/j1...sia/brazil.jpg

  • #2
    isk..isk..isk...
    den pun nak mintak maaf kot ada terlanjur perkataan atau salah laku didalam atau diluar ehoza..huhuhu
    tapi yg penting cuti raya den dah approve!!!yes!!::

    somutmerah 0126562538

    Comment


    • #3


      aku pun nak ucapkan selamat hari raya kat kengkawan semua..
      aku pohon maaf kalau aku ader terkasar bahasa,terlebih gurau,
      terguris perasaan ngan komen aku dan segala yg terrrrr...
      aku mohon maaf pada semua...

      raya nie aku xleh nak galak sangat beraya..pasal banyak giler test & assignment yg menanti utk di submit selepas cuti raya...final exam pun dah nak dekat..
      tahun depan aku leh beraya sepuas2 hati...:D:D:D

      @@@@....USAHA DI TANGAN ANDA[email protected]@@@
      ---------------------klik jer kat web nie---------------------
      KEMPEN SAYA BENCI YAHUDI KEPARAT

      Comment


      • #4
        :salam:
        aku pun sama:)
        Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua
        Tenaga kerja EHOZA dan rakan seEHOZARIAN.
        Maaf jika ada tersalah/tersilap tulis apa2 yg tidak menyenangkan
        rakan2 suma........
        :36: Selamat Hari Raya:36:
        :ombak::ombak:
        sigpic

        1 klik = $10 1klik = $1
        I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn.
        (Albert Einstein)

        Comment


        • #5
          me to..........
          mohon maaf pada semua warga yg mengenali or tidak
          Selamat menyambut hari raya aidilfitri.....


          apepon jgn sia2kan bulan ramdhan yg penuh kenikmatan ini
          sigpic

          "Sabda Rasulullah S.A.W :
          "sesungguhnya Allah tidak ,melihat kepada bentuk tubuh kamu dan tidak juga pada rupa paras kamu,
          tapi dia melihat pada hati kamu " (Daripada Abu Hurairah ra)"

          Comment


          • #6
            Assalamualaikum semua ehozarian...

            Di kesempatan ini, saya dan juga family memohon ampun dan maaf kepada semua kengkawan ehoza kat alam maya ni.... Manalah tau pernah mengguris hati dan perasaan kengkawan selama membuat post ker, tertaip ker... mana2lah....

            Selamat Menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Semoga Tahun ini lebig bermakna berbanding tahun2 sudah....


            Jom Join http://myfriends2u.com/home_login.php

            Comment


            • #7
              Di kesempatan ini, Tun nak ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri yang bakal menjelma ... dan MeMoHoN AmpuN & MaaF sekiranyanya ada salah silap dalam berbahasa, terkurang terlebih dalam bicara .... sesungguhnya sy ENJOY selama mensurfing EhoZa nih ...

              Selamat beraya semua :D:D:D

              Berhati-hati di jalan raya ::::

              Comment


              • #8
                Selamat Menyambut Aidilfitri

                -
                cuti raya den pun dah approve!!!yahoo.com.hehe
                "..mulianya aku kerana aku adalah Muslim, bukan kerana aku adalah Melayu.."
                kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
                http://astalavista6048.blogspot.com
                -xtra-

                Comment


                • #9
                  aq pon xnk ketinggalan..
                  nk ucap SelaMaT haRi raYEr kepada sumer warga ehoza..
                  maaf zhr batin kalo terclap bahse nk kate n paper lg laa..xmo kene infrac..:))..
                  drive leklok nnt ble blk kg..::
                  m11x : Intel Core i7 640UM 2.26GHz | Nvidia GT335M 1GB |Intel HD Graphics | 8GB DDR3 RAM 1066MHz | 500GB |

                  WTS - DELL Inspiron 15R 14R 14 NEW!!!




                  Comment


                  • #10
                    Sempena Hari Raya Aidilfitri nih..
                    gua nk minta maaf kat lu org semua..
                    klu2 ada bahasa gua yg mengguris hati & perasaan lu org..
                    gua xde niat pn..tp besa la manusia kan..
                    sikit sbyak msti ada bt salah pya..
                    so kira 0-0 la ye..lepas raya kira lain...:D



                    Comment


                    • #11
                      sama sama la kita bermaafan menerima maaf dan memberi maaf... selamat hari raya mohon maaf zahir

                      Comment


                      • #12
                        raya kali ni wa x dpt cuti...
                        hari raya ke4 gua dah keje....
                        so raya kali ni jadual gua cepat dan padat uhuuhhuh...
                        1st raya kat klang (turn rumah wife)
                        2nd raya, pepagi chow ke kuala kangsor, my parent's home...
                        dan subuh2 raya ke4 gerak dr KK ke opis hehehe....

                        harap2 sumenye selamat... amin........

                        di kesempatan ini aku mohon maaf kat sume yg mengenali maupon x mengenali ye...
                        kekdang kite kat alam maya ni, siok menulis tanpa menyedari ada yg tersinggung...

                        selamat hari raya... maaf zahir & batin :)

                        Comment


                        • #13
                          salam pada sume...
                          aku pon nak mintak ampon,mintak maaf,pada kengkawan aku yang knal aku
                          kalu2 slama ni aku da banyak wat perkara2 yang diorg x suka...
                          bukan niat untuk wat sume tu...tapi keadaan yang memksa...
                          aku harap diorang phm masalah aku...jasa n pertolongan korang amat2 aku hargai
                          akan aku kenang sampai aku mati...
                          x lupe gak pada warga EHOZA,
                          aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN....

                          huk...huk...sedih la plak...:20::20:

                          Comment


                          • #14
                            salam aidilfitri dri sharksuke..
                            seribu kemaafan dipohon kepada user2 yg berkecil hati dgan2 posting terdahulu.
                            seribu kemaafan kepada pihak admin kirenyer ada membebankn kerja2 anda.
                            seribu kemaafan kepada fan2 MU,LIV,ARS kirenyer pasni Chelsea Mnang match berikutnyer
                            hehhehe::

                            apa2 pn.
                            sambutler aidilfitri ngan hati gumbira
                            yg balik kampung tu berhati2 dijalan raya
                            yang x dapat balik tu rajin2 jaga rumah jiran anda
                            SLAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA

                            Comment


                            • #15
                              kepada semua warga ehoza..
                              yg cukup puasanya.. selamat hari raya..
                              yg xcukup posa tu, malu la sket ngan budak2 kecik yg posa cukup nu.. :p
                              semoga syawal yg mendatang dapat mengeratkan silaturahim..
                              segala salah dan silap maaf jua yg kupinta..
                              semoga ceria di samping keluarga & insan tersayang..

                              Comment

                              Working...
                              X